MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce te poate motiva sa fii model de videochat, la Prime Studios

Ce te poate motiva sa fii model de videochat, la Prime Studios

To be or not to be… celebra dilema cu care ne confruntam, fiecare dintre noi, la un moment dat. In fiecare zi ai de luat decizii, iar acestea sunt de la unele simple (despre ce mananci, cu ce te imbraci) si pana la cele care iti decid viitorul. Sa fii sau sa nu fii model de videochat? Aceasta este intrebarea despre care discutam in randurile ce urmeaza.

Sa fii sau sa nu fii model de videochat

Daca te-ai saturat sa numeri zilele si banii incat sa iti ajunga de la o luna la alta, daca esti in floarea varstei si simti ca poti mai mult insa ti se cere peste tot experienta, sa fii model la videochat poate fi o solutie. Cele care au incercat acest domeniu si-au dat seama ca sa fii placut, sa stii sa conversezi cu tot felul de persoane inseamna un atu si il pot folosi pentru a se dezvolta in acest domeniu, al videochatului.

Ce le retine totusi pe unele? Sunt mai stinghere pentru ca se gandesc ca unii sau altii le vor vedea activand pe retelele de profil, au teama de a nu fi supuse unei judecati pe stil vechi. Principiul ce o sa spuna lumea il stim cu totii.

Sa fii model de videochat nu oriunde, ci la Prime Studios

Sunt multe oferte de angajare in domeniu, insa unele mai bune ca altele. Daca isi surade ideea de a fi independenta financiar vei dori poate sa iei in seama oferta de job de la Prime Studios. Este unul din studiourile de profil, din capitala.

Sa fii model de videochat aici vine la pachet cu cateva beneficii ce se pare ca nu le gasesti oriunde. Ai parte de training, vei face parte dintr-o echipa exclusiv formata din personal feminin. Poate mai intai de toate trebuie precizat ca vei lucra legal, ai parte de contract, cu toate avantajele ce rezulta din acesta.

Munca aici inseamna ture, 3 tipuri, cu program flexibil. Cat despre partea financiara, un prim avantaj este ca salariul este pentru inceput unul fix. Dureaza ceva pana cand incepi sa pui in aplicare tehnici care sa te ajute sa avansezi si implicit sa castigi mai mult. Iti este insa asigurat un salariu decent, cu mult peste ce inseamna minimul pe economie spre exemplu.

Ai bonus de bun venit, bonus daca recomanzi si altor fete, bonus de performanta si sansa de a castiga cati altii intr-o viata. Daca te tenteaza, vezi detalii in pagina oficiala a acestui studio.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

mena