MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Merita sa investesti in suspensii pe aer pe Kia Sorento, pentru mai mult confort cand conduci

Merita sa investesti in suspensii pe aer pe Kia Sorento, pentru mai mult confort cand conduci

Pentru cei care au Kia Sorento, se vor bucura sa afle ca exista solutii accesibile pentru a imbunatati confortul. Este vorba despre pernele auxiliare, cele ce pot fi montate rapid si usor, pentru a nu mai resimti la fel de mult balans si vibratii cand ruleaza pe anumite portiuni de drum. Fie ca locuiesc in zone rurale sau urbane, dar la periferie, unde inca nu este dezvoltata infrastructura, fie ca este vorba de a parcurge oricand prin zone unde drumurile sunt denivelate si accidentate, suspensia pe aer va face o mare diferenta.

Pentru cei interesati le recomandam pernele pe aer de la AirPower. Acestea sunt imediat accesibile in stoc la perneauxiliare.ro. Pot fi comandate in set, vor fi livrate in scurt timp si pentru tot ce implica partea tehnica, consilierea privind montajul, acest furnizor se ofera sa fie de ajutor. Cat despre cost, un kit complet costa nu mai mult de 300 de lei si, foarte important, include accesoriile necesare.

Iata de ce merita sa investesti in suspensii pe aer pentru Kia


De fapt, indiferent ca ai o masina Kia Sorento sau alta marca, poti achizitiona astfel de accesorii auto. Ce este foarte important de avut in vedere se refera la faptul ca astfel de accesorii se potrivesc la autovehicule care au arcuri elicoidale in dotare. Asta pentru ca aceste perne vor fi montate in aceste arcuri. Vezi aici suspensii pe aer Kia si ce contine kitul complet.

Important de subliniat este de asemenea faptul ca aceste accesorii nu sunt universal valabile. Asta inseamna ca le vei alege in functie de tipul de masina. In caz contrar, nu sunt aceleasi beneficii de care poti avea parte. Concret, perna de aer introdusa in arcurile elicoidale vor sustine sistemul pneumatic, contribuind la confort. In acest sens, preia o parte din balans si din vibratii, pentru a avea un drum lin si lipsit de disconfort. Alte efecte, de asemenea benefice, cand sunt montate astfel de perne se refera la:

  • Prelungesc durata de viata a suspensiei existente.
  • Maresc capacitatea de incarcare a masinii.
  • Ridica garda de la sol.
  • Echilibreaza masina si contribuie cu mai multa stabilitate la viraje sau cand conduci cu o remorca atasata.

In orice caz, astfel de accesorii sunt menite sa aduca un upgrade masinii. Daca acum esti mai convins/a sa alegi suspensii pe aer pe Kia Sorento poti comanda oricand. Din pagina furnizorului amintit notezi tipul de masina si anul sau de fabricare si iti afiseaza imediat doar acel set de perne pe aer potrivit masinii tale. Livrarea este rapida si are acoperire nationala.

Merita sa investesti in astfel de accesorii? Unii sunt sceptici cand vine vorba de a adauga ceva masinii, orice altceva ce nu este prevazut de producator. Povestea este asemanatoare cu cea a pasionatilor de tuning auto. Cu astfel de perne nu faci altceva decat sa upgradezi masina si sa iti imbunatatesti experienta de condus. Deci, ce spui? Da sau ba?

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

mena