MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Imperial-white.ro – magazin de finisaje interioare in ultimele tendinte de design

Imperial-white.ro – magazin de finisaje interioare in ultimele tendinte de design

Construirea unei case sau renovarea unei locuinte implica si luarea unor decizii dificile. Fiecare persoana isi doreste sa-si creeze locul numit “acasa” dupa propria sa viziune, propriile gusturi si nevoi, insa trebuie sa fie si realist si sa tina cont de bugetul disponibil. Iar odata implementate toate aceste noi lucruri nici nu vor mai fi schimbate prea curand, poate niciodata.

Printre deciziile dificile in materie de finisaje, placile ceramice ce trebuie alese dau uneori batai de cap locuitorilor. Odata alese si fixate pe podea si pereti nu mai e cale de intoarcere. Daca ai umblat degeaba prin magazinele de constructii si bricolaj si nu ti-a placut nimic, imperial-white.ro te asteapta cu zeci de modele in tendintele actuale de design interior, la preturi de producator.

Calitate si design deosebit

Imperial White importa placi ceramice din Spania de la Undefasa, Alaplana si Emigres. Printre modelele preferate in acest an, dar care probabil nu va fi detronat niciodata, este aspectul de marmura.

Gresia si faianta de pe imperial-white.ro cu aspect de marmura sunt rectificate, ceea ce inseamna ca placile sunt taiate cu precizie maxima, marginile formand un unghi de 90 de grade, dimensiunile sunt mai mari, iar imbinarea dintre ele va fi aproape invizibila. Placile rectificate permit utilizarea unui stram minim de chit intre ele, astfel incat sa se pastreze acel aspect elegant si continuu. Aspectul va fi cu atat mai deosebit, cu cat chitul este mai apropiat de nuanta placilor alese. Daca optezi pentru un stil modern in casa ta, atunci placile cu aspect de marmura sunt ideale. Pentru cei ce vor sa abordeze stilul industrial, placile ceramice cu aspect de piatra sau beton sunt cele ideale.

Pentru cei ce isi doresc un stil mai cozy, rustic, vintage sau clasic, atunci placile ceramice cu aspect de parchet sunt varianta de luat in considerare. Spre deosebire de parchet, gresia este mai usor de intretinut, are o viata mai indelungata, nu se zgarie si nu scartaie. Deci pentru cei ce vor sa pastreze acel aspect calduros oferit de lemn, dar sa nu aiba asa de multa grija de intretinerea ce vine cu alegerea parchetului, aceste placi ceramice sunt optiunea perfecta.

Descopera toate modelele disponibile pe imperial-white.ro. Poti, de asemenea, sa adaugi comenzii tale si materialele de constructie necesare, de la Baumit. De asemenea, regasesti chiar si finisaje pentru fatade, tencuieli, sape, sisteme pentru placari, materiale termoizolante pentru fatade si multe altele.

Contact: info@imperial-white.ro

mena