MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Te intrebi unde gasesti morfologie fetala in Suceava? Clinica Hereditas este solutia ideala

Te intrebi unde gasesti morfologie fetala in Suceava? Clinica Hereditas este solutia ideala

Sanatatea este un subiect ce trebuie sa fie pe primul loc in viata fiecarei persoane, cu atat mai mult in cazul femeilor insarcinate. Cand doi parteneri decid sa aduca pe lume un copil, este cazul ca acestia sa aiba grija de sanatatea viitorului copil inca din stadiu incipient.

Chiar daca amandoi sunt sanatosi, este recomandat ca acestia sa apeleze la sfaturile unui medic si sa efectueze investigatiile periodice necesare. Sanatatea copilului este primordiala, de aceea este nevoie sa fie realizate atat analizele, controalele, cat si celelalte metode de preventie necesare.

Este esential sa cunosti locul la care vei apela in perioada sarcinii, mai exact clinica pe care ai in plan sa o alegi, iar in acest sens recomandat este sa alegi Clinica Hereditas Suceava pentru servicii de inalta calitate pentru fiecare pacient in parte. Descopera in randurile urmatoare mai multe informatii despre aceasta clinica si importanta ecografiei.

Ce importanta are ecografia in timpul sarcinii?

Mai intai de toate, trebuie sa stii faptul ca ecografia este o metoda de investigare moderna si precisa nu doar in cazul sarcinii, ci si in situatia anumitor probleme. Cu ajutorul ecografiei pot fi studiate indeaproape structurile anatomice si pot fi depistate precoce anumite afectiuni.

Revenind la subiectul principal, ecografia in timpul sarcinii, este o procedura de o mare importanta atat pentru viitoarea mama, cat si pentru bebelusul ce urmeaza sa vina pe lume. Astfel, ecografia fetala presupune, de regula, doua examinari in perioade diferite ale sarcinii, intre saptamanile 11-14 ale sarcinii pentru a identifica prezenta sindromului Down si intre saptamanile 20-22 pentru a urmari daca dezvoltarea organelor bebelusului se desfasoara corespunzator, fara probleme.

Bineinteles, poate sa existe si o a treia ecografie intre saptamanile 28-33, ce are rolul de a investiga dezvoltarea copilului si maturizarea placentei. Te intereseaza mai multe despre morfologie fetala Suceava? Acceseaza pagina oficiala a clinicii Hereditas si descopera detalii despre acest tip de ecografie, precum si despre celelalte uzuale.

Poti sa te programezi online la un consult la clinica Hereditas

In cadrul acestei clinici vei gasi intotdeauna personal serios si responsabil, care te va indruma in legatura cu tot ce trebuie sa faci. Te poti programa online sau telefonic la un consult, in functie de cum preferi. Clinica Hereditas te ajuta si sustine in aceasta decizie de a aduce pe lume un copil care reprezinta o bucurie nemarginita pentru parinti si pentru familie. In cadrul clinicii Hereditas vei gasi sprijin de specialitate indiferent de problema pe care o ai la momentul de fata.

Poti sa programezi vizita ta pe site-ul oficial clinica-hereditas.ro, acolo vei gasi formularul pe care il vei putea completa pentru a putea stabili ora si data vizitei. Pe site vei gasi mai multe informatii folositoare si chestiuni care te vor face sa prinzi incredere si sa spui ca aceasta clinica chiar a meritat.

Asadar, ai grija de sanatatea ta si a bebelusului pe care urmeaza sa il aduci pe lume apeland la clinica Hereditas pentru servicii de inalta calitate si personal de exceptie. Acceseaza pagina oficiala pentru a descoperi mai multe detalii.

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

mena