MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cand cauti un furtun de aspiratie refulare, stii ca il gasesti sigur la Tehnovest

Cand cauti un furtun de aspiratie refulare, stii ca il gasesti sigur la Tehnovest

Cand vine vorba despre produse specifice zonei industriale și mai ales despre piese esentiale, calitatea este cea care conteaza. Nu se pune problema inlocuirii lor, ci achizitia in forma originala. Si asta deoarece trebuie ca ele sa foloseasca in scopul pentru care au fost concepute.

La scara industriala chiar si o piesa care se defecteaza poate opri intreaga productie. Pentru a face rost de acea piesa e nevoie de un furnizor onest și rapid. Tehnovest este furnizorul la care poti apela oricand, pentru orice solicitare.

Un furtun aspiratie refulare este esential

Cine a intrat vreodata in contact cu o zona industriala stie ca aceasta este bine pusa la punct, tocmai pentru ca procesul de productie sa functioneze impecabil. Totusi, se mai poate intampla, din cand in cand, ca una din piese sa cedeze. Ne referim aici la o piesa esentiala si anume la un furtun aspiratie refulare. Acesta este folosit pe scara larga in zona industriala, in cea de constructii sau in industria lemnului, asta ca sa enumeram doar cateva intrebuintari.

Dupa cum ii spune si numele, este vorba de un furtun confectionat din materiale rezistente la factorii externi, dar care poate aspira mai multe game de produse: lichide abrazive, pulberi, rumegus etc. Este o piesa cheie in zonele industriale unde e nevoie de curatenie in permanenta. Resturile ramase sau inutile trebuiesc cumva indepartate, iar acest furtun isi face treaba impecabil.

De cate feluri poate fi furtunul de aspiratie refulare?

Deoarece zona industriala este impartita in mai multe ramuri, tot asa si furtunurile de aspiratie refulare pot fi de mai multe feluri. In functie de locul unde vor fi folosite, aceste furtunuri prezinta anumite caracteristici care le diferentiaza.

De exemplu, Tehnovest livreaza catre partenerii sai furtunuri de aspiratie si transport lichide. Acesta este acoperit in intregime cu un start de PU anti-abraziune si anti-soc. Este armat cu spirala din PVC rigid, lucru care nu permite deformarea. Este extrem de rezistent la capitolul abraziune și vid. Este folosit pentru aspiratie si transport de materiale abrazive de tipul pietris, ciment, cereale sau nisip.

Un alt furtun esential este cel care aspira fumul, gazele, praful si pulberea. Tot in aceasta categorie vorbim despre furtunurile de aspiratie folosite in industria plastica si cea de prelucrare a lemnului. Acestea aspira rumegusul, granulele si pulberile abrazive.

Preturi excelente pentru furtunuri de aspiratie refulare

Pe site-ul Tehnovest se gasesc mai multe categorii de furtunuri de aspiratie, intr-o gama diversificata de forme si marimi. Marimile sunt listate la fisa tehnica a produsului, iar preturile sunt excelente, merita sa cumparati aceste produse. Mai ales pentru faptul ca ele sunt originale, direct de la producatori. Pentru orice intrebare, echipa de la Tehnovest ofera consultanta gratuita.

Rezistenta furtunurilor de aspiratie refulare este garantata, ele suportand temperaturi extreme, dar si conditii dificile de aspirare. La cererea clientilor se pot aduce si alte tipuri de dimensiuni sau variante antistatice.

Furtunurile de aspiratie refulare se gasesc pe pagina oficiala Tehnovest la categoria furtunuri/tevi/coliere. Detalii si comenzi se pot face doar pe pagina oficiala Tehnovest.ro.

Contact: office@tehnovest.ro

mena