MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Special Doors – aici gasesti usile pe care le vrei pentru locuinta ta

Special Doors – aici gasesti usile pe care le vrei pentru locuinta ta

De multe ori cand oamenii renoveaza o locuinta sau o construiesc de la zero, la capitolul de finisaje si decor se cam impotmolesc intr-o mlastina a sutelor de idei. Asta si din cauza faptului ca avem surse de inspiratie nelimitate si daca acum 5 minute spuneai ce iti place un lucru, ce bine s-ar potrivi undeva in casa ta, iata ca dupa alte 5 minute parca nu-ti mai place sau gasesti altceva ce ti-a captat atentia.

E greu uneori sa iei decizii, mai ales ca sunt anumite lucruri in casa pe care nu le schimbi prea curand. Printre acestea se afla si usile, care pana la urma nu au doar rol functional, ci sunt si parte din decor. Trebuie sa se potriveasca si cu nuanta peretilor si cu parchetul/gresia si cu restul mobilierului si celelalte elemente de decor. Uneori in toata goana asta de a gasi obiectele perfecte pentru casa noastra, cateodata nu avem destule surse in orasul in care locuim. Asa ca daca te-ai tot plimbat de ceva vreme si n-ai gasit usile potrivite, ai toate sansele sa le gasesti la magazinul online si offline de usi si parchet Special Doors.

Alege usi de interior speciale

Se zice ca gusturile nu se discuta. Probabil inainte sa renovezi oricum ti-ai facut temele, te-ai mai uitat si cum si-au aranjat si prietenii sau familia casele lor, dar poate nu ai simtit ca te inspira neaparat stilul pentru care au optat ei. Poate ai gusturi mai rafinate si in cazul usilor de interior ti-ai dori ceva mai aparte. De aceea, Special Doors pune la dispozitie usi din sticla calita prin imprimare sau prin sablare cu nisip.

Nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta lor, fiindca acestea pot fi sparte doar la un impact foarte mare. Aceste usi elegante de interior vor schimba complet aspectul casei si sunt ideale daca ai mers pe un stil mai modern sau minimalist al incaperilor. Poti alege intre cele care au o imagine imprimata sau poate vrei modele mai simple, cu forme geometrice. La Special Doors gasesti o varietate de usi de interior dintre care sa le alegi pe cele potrivite pentru casa ta. Totodata, aici gasesti chiar si usi de interior clasice in diferite nuante, dar si usi de exterior extrem de rezistente, care ofera siguranta deplina si care au design-uri in tendinte.

Acceseaza www.specialdoors.ro sa alegi usile perfecte pentru locuinta ta.

Contact: 0728 476 634

mena