MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Interesat de articole pentru laborator? Vezi aici sticlarie de laborator de la Amex-Lab

Interesat de articole pentru laborator? Vezi aici sticlarie de laborator de la Amex-Lab

Stiinta a cunsocut o evolutie de-a dreptul impresionanta in ultimii ani, iar acest lucru este demonstrat prin cercetarile amanuntite pe care oamenii de stiinta le efectueaza in cadrul laboratoarelor de specialitate. In mod cert, domeniul medical este cel cercetat in special, insa nu poate fi omis nici domeniul biologiei sau chimiei.

Daca in urma cu multi ani nu existau atat de multe instrumente pe care sa le utilizeze cercetatorii pentru a determina valori importante pentru stiinta, iata ca in prezent acestia isi pot dota laboratorul de cercetare sau testare cu aparatura moderna, avansata, dar si cu instrumente precise.

Laboratoarele sunt spatii complexe, care necesita dotarea cu echipamente specifice, achizitionate de la furnizori de incredere. Cei ce activeaza in domeniu deja cunosc numele Amex-Lab, furnizor de renume la nivelul tarii, insa care s-a remarcat si in afara granitelor tarii. Aici gasiti aparaturi complexe, consumabile de care laboratoarele de testare si cercetare au mare nevoie. Accesand site-ul oficial amex-lab.ro veti putea consulta intreaga gama de oferte pe care cei de aici o pun la dispozitie.

Sticlaria de laborator- nelipsita pentru fiecare cercetator

Functionarea optima a unui laborator de cercetare este incompleta fara sticlaria specifica, care este imperios necesar sa fie certificata si realizata din materiale calitative. Atunci cand pronuntati cuvantul sticlarie, mintea zboara aproape in mod instantaneu la renumitele pahare Berzelius sau la eprubete, insa acestea sunt doar cateva exemple.

In acest sens, ca sa ramaneti la exemplul paharelor Berzelius, acestea sunt recipiente utilizate frecvent pentru prepararea substantelor de diferite tipuri, ce trebuie sa fie rezistente si realizate dupa tehnici avansate. O sticlarie de laborator este recunoscuta ca fiind calitativa daca este conforma cu standardele in vigoare, precum si daca este special destinata utilizarii sale in laboratoarele de specialitate. La Amex-Lab gasiti o intreaga gama de astfel de articole de la producatori de renume mondial, precum ISOLAB, Marienfeld sau Novarli, dar acestea sunt doar cateva exemple demonstrative.

De asemenea, in laborator mai este nevoie si de eprubete, ce sunt necesare pentru experimente ce presupun cantitati mici de substante. De regula, acestea sunt pastrate in suporturi speciale, realizate din materiale precum inox sau polipropilena.

Nu pot fi omise baloanele din sticla care sunt necesare pentru buna desfasurare a cercetarilor din laborator. Acestea pot fi cu fund plat sau rotund, cu gatul lung sau scurt, de forma de mar sau para. Fiecare dintre formele specificate au o intrebuintare proprie in cadrul laboratorului. De exemplu, baloanele cu fund rotund se folosesc, de regula, pentru incalzirea si distilarea solutiilor. Vezi aici sticlarie de laborator cu ajutorul careia puteti sa va echipati laboratorul la standarde inalte.

Alte recipiente pe care le puteti folosi in laborator sunt palniile din sticla. Acestea au rolul de a ajuta traversarea unei solutii dintr-un recipient mai mare intr-unul mai mic, dar are si rolul de suport pentru hartia de filtru, in operatia de filtrare.

Amex-Lab furnizeaza un stoc uimitor de produse

Persoanele ce lucreaza in acest domeniu stiu deja ca dotarea unui laborator nu este ceva usor de realizat, in sensul ca intervine birocratia si sunt necesare tot felul de aprobari. De obicei, bugetul alocat este unul fix, verificat temeinic, iar pana se obtine aprobarea pentru furnizori poate trece mult timp. Insa, acum se pot comanda toate articolele dintr-un singur loc, simplificand toata procedura.

Avand un stoc cu adevarat impresionant, Amex-Lab asigura diversitate si este de folos celor care au de echipat un laborator de cercetare sau testare. Cercetarea din laborator are nevoie de precizie, de aparatura moderna, de ultima generatie, iar Amex-Lab este furnizorul care indeplineste toate aceste criterii.

Datele pe care le furnizeaza cercetatorii au o mare importanta pentru stiinta, de aceea calitatea trebuie sa primeze in acest domeniu. Orice fel de produs, fie ca este vorba de microscop, distilator sau etuve, trebuie sa fie in conformitate cu anumite standarde. Pentru a fi sigur ca produsele sunt conforme si calitative, pot fi efectuate achizitii sigure de pe site-ul www.amex-lab.ro.

Asadar, dotarea laboratorului este un proces important caruia trebuie sa ii acordati mare atentie daca doriti ca rezultatele inregistrate sa fie cat mai veridice. Pentru detalii suplimentare accesati pagina oficiala.

Contact:

comenzi@amex-lab.ro

Intrarea Titan, Nr. 10

sector 3, Bucuresti

mena