MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

3 motive pentru care vei accepta sa mergi cu partenerul la masaj erotic

3 motive pentru care vei accepta sa mergi cu partenerul la masaj erotic

Vorbim mult despre a iubi, insa prea putin despre povestea eroticului din viata noastra. Face parte din viata de cuplu, deci de ce sa ne ascundem dupa deget? Acum cand toata lumea anunta oferte dintre cele mai interesante pentru cupluri, pentru ca sunt doua sarbatori ale iubirii, una vine si din sfera erotica. Masajul erotic pentru cuplu, desi nu este o noutate la un salon de profil din capitala, acum este mai mult ca oricand in atentia cuplurilor. Sau cel putin in atentia unora, pentru ca mai apoi incearca sa isi convinga si jumatatea sa accepte o astfel de…provocare.

3 motive sa spui Da pentru masajul erotic

Pentru ca este interesant

Pe principiul o viata avem si merita sa o traim din plin, daca simti ca in relatia de cuplu ati ajuns si la acel nivel de intimitate in care o a treia sau a patra prezenta sa va incante, atunci de ce nu?

Masajul erotic este in principal despre voi doi. Se spune despre acesta ca poate sa reanime viata intima, implica mult erotism si poate fi si o lectie pentru amandoi, despre ce sa faceti in intimitate. Ei bine unii ajung sa se cam plictiseasca de acelasi scenariu in doi.

Nu ai nimic de pierdut

Este si experienta ta, deci nu mai pune la mijloc asa zisul sacrificiu pentru partener. Desigur, barbatii au tendinta de a fi mai deschisi la o astfel de idee, femeile sunt ceva mai sceptice. Dar sa fim seriosi, ambii au de castigat din acest episod de masaj erotic.

Poti experimenta ce inseamna si limita ta. Spre exemplu la masajul pentru cuplu cu o singura maseuza practic impartiti atentia specialistei, in timp ce la masajul cu doua maseuze, fiecare din voi are parte in acelasi timp de miscarile mainilor ce va framanta pielea si tot corpul. Iti place sa imparti? Sa privesti? Sa fii activ si in actiune?

Daca tot faci asta, cel putin sa o faci cu stil – Artemis este salon exclusivist

Nu orice salon poate sa va ofere acea experienta de 5 stele. Alege precaut. O recomandare este Artemis, salon exclusivist. Decorul este unul modern si amenajat dupa standarde de top, locatia per total este una in care te simti bine de cum pasesti inauntru. La capitolul servicii ai optiuni diverse, cu posibilitate de a cere extra timp – nu si la masajul pentru cuplu. Dar poti opta pentru masajul ce se desfasoara la salon sau in camera de hotel, cu una sau doua maseuze.

In camera din salon ai si mini bar, gratuit. Poti cere ca maseuza sa foloseasca ulei de argan sau ceva note parfumate care te incanta in mod special.

Nu doar pentru ca ai doua ocazii speciale, sarbatori ale iubirii, pe care ai dori sa le marchezi intr-un mod inedit si special, ci pentru ca voi doi meritati asta oricum, masajul erotic este o recomandare. Nu pentru pudici si ipocriti, nu pentru cei care accepta orice destul de usor, ci pentru acele cupluri care chiar isi doresc sa faca si altceva impreuna. A descoperi si redescoperi placerea in intimitate sudeaza si mai mult o relatie.

mena