MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Receivere de la sono.ro – pentru cei care pun calitatea sunetului pe primul loc!

Receivere de la sono.ro – pentru cei care pun calitatea sunetului pe primul loc!

Se intampla de multe ori ca receiverul sa fie confundat cu amplificatorul, asa ca a venit mometul ca toata lumea sa stie diferenta dintre cele doua. Amplificatorul este acel dispozitiv care se ocupa de receptionarea, intensificarea si transmiterea semnalului audio la nivelul boxelor. El nu are o interfata, dar poate avea daca folosesti atasat un dispozitiv numit pre-amplificator.

Receiver-ul este un dispozitiv mult mai complex deoarece contine un amplificator, un pre-amplificator si un radio tuner. El dispune de interfata de control, dar si de multe intrari si iesiri. Daca vrei sa folosesti radioul incorporat, s-ar putea sa ai nevoie de o antena pentru receptionarea semnalului.

Sono.ro iti pune la dispozitie o multime de receivere AV

Receiverele AV sunt acele receivere numite si multi-canal, de tip Audio – Video. De exemplu, receiverul Harman Kardon AVR 151S de pe sono.ro te ajuta sa inbunatatesti calitatea muzicii, filmelor si serialelor tale preferate. Tot ce trebuie sa stii despre el este ca:

  • Dispune de 4 porturi HDMI integrate;
  • Raspunsul este in frecventa;
  • Impendanta este de 250 mV/27k ohmi;
  • Dispune de tehnologie 3D-ready si de internet radio;
  • Poti reda tot ce te intereseaza si prin intermediul stick-urilor USB.

Mai multe detalii ce il privesc in mod direct regasesti daca accesezi sono.ro.

Un alt model de receiver de interes de pe sono.ro este si cel Yamaha RX-V479 cu set de boxe 5.0. Pe acesta il poti controla folosind comanda vocala prin intermediul aplicatiei Amazon Alexa voice control. Totodata, poti face streaming catre acest model Yamaha de pe orice smartphone, folosind doar functia Bluetooth.

Despre partea tehnica, caracteristicile sale de interes, se poate spune ca:

  • Yamaha RX-V485 este un receiver Av ce are incorporat sistemul Yamaha MusicCast Surround prin care poti imbunatati atat sunetul, cat si imaginile;
  • Poti adauga boxe wireless surround;

Totodata, sunetul este exteriorizat pe 5 canale: 80 W pe doua canale (6 ohmi, 20 Hz – 20 kHz, 0.09% THD), 115 W pentru un singur canal (6 ohmi, 1 kHz, 0.9% THD) si 145 W pe un alt canal (6 ohmi, 1 kHz, 10% THD).

Daca accesezi sono.ro vei gasi receivere de la branduri renume precum JBL, Pioneer, Bose, receiver Onkyo, Harman Kardon si nu numai. Tot de pe sono.ro poti sa iti achizitionezi boxe wi-fi, cabluri si accesorii pentru acestea, casti stereo, echipamente audio pro, echipamente audio video pentru masina si multe altele.

mena