MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cum iti poate schimba un scaun ergonomic rutina de munca?

Cum iti poate schimba un scaun ergonomic rutina de munca?

Obisnuiesti sa muncesti la calculator sau la laptop si asta inseamna sa fii cu ochii focusati pe ecran. In functie de postura pe care o ai muncind, vei constata ca ai nevoie de pauze dese, ca ai dureri de cap, de spate si sunt multe astfel de inconveniente. Poate ca dacă ai schimb rutina de munca, ai vedea ceva imbunatatiri. In acest sens, una din recomandari este sa folosesti un scaun ergonomic.

Astfel de scaun ergonomic vei gasi si la StableDesk, iar in randurile ce urmeaza iti prezentam si motivele pentru care acestea ar fi bine sa schimbi scaunul cu unul ergonomic.

  1. Pauze mai rare

Cand nu stai bine pe scaunul utilizat, ai tendinta de a te ridica de nenumarate ori. Asta inseamna totodata si timp pierdut. Insa, cand ai ce trebuie, practic nici nu simti vreo presiune sau cum se scurg orele. Este ideal din punct de vedere al productivitatii, insa nu uita ca ai nevoie de pauze dese pentru a-ti putea odihni si ochii, expusi constant la lumina ecranelor care poate dauna.

  1. Confort sporit

Scaune ergonomice pentru un sezut sanatos

Cu totii suntem familiarizati cu povestea statului la birou chiar si dupa terminarea programului. Indiferent ca platim o factura sau ca ne dorim sa vorbim cu prietenii, statul pe scaun se poate prelungi mai mult decat este necesar. Scaunele prezente in gama de la Stabledesk.ro combina acel design elegant cu o inovatie menita sa ofere un sezut optim.

Este ajustabil si are rolul de a asigura o postura ergonomica atata timp cat oamenii lucreaza in fata biroului. Contine o spuma modelata care permite comoditate, suprafata din plasa fiind cea care ofera o ventilatie buna.

Daca iti doresti un astfel de scaun si nu stii de unde sa-l comanzi pe cel potrivit, atunci afla de stocul de la StableDesk si de faptul ca vei gasi aici scaunele de care ai nevoie. Este un scaun confortabil, optim pentru a te simti cat mai bine pe durata folosirii lui si per general, pentru un stil de viata sanatos.

  1. Fara dureri de spate

Una din marile problemele ale omului modern se refera la durerile de spate. Stiai ca acestea sunt unele dintre cele mai comune tipuri de dureri? Mai cu seama pentru ca pot fi corelate nu neaparat cu durerea coloanei, cat cu alte afectiuni. Durerea de spate cauzata de pozitia inconfortabila la birou, cu faptul ca nu folosesti un scaun ergonomic este la fel de suparatoare. Devine cronica daca nu iei masuri.

Cum te ajuta, concret, un astfel de scaun? Ei bine iti mentine foarte bine curbura naturala a spatelui. Are tetiera reglabila, se regleaza de asemenea la inaltime. Sezutul este confortabil, la zona spatelui este din plasa si permite unui flux de aer sa patrunda. Prin urmare, nu vei cunoaste senzatia de supraincalzire.

Asadar, daca te tenteaza idee sau esti deja pregatit sa investesti intr-un scaun in care te vei simti bine, atunci acceseaza pagina StableDesk si comanda!


Contact: office@stabledesk.ro

mena