MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Te poate oricand surprinde pretul unui implant dentar complet. Afla despre Dental Premier aici

Te poate oricand surprinde pretul unui implant dentar complet. Afla despre Dental Premier aici

Sanatatea este un bun nepretuit si asta o aflam cu totii doar atunci cand suntem nevoiti sa apelam la medic. Preventia insa este foarte importanta, iar vizitele regulate la cabinete ne pot scuti de multe cheltuieli ulterioare. Printre prioritati ar trebuie sa fie bifate si vizitele regulate la stomatolog, cel putin de doua ori pe an.

Acesta va face un control amanuntit al danturii și va lua msurile necesare pentru a o reconstitui. Daca vor fi necesare implanturi dentare apeleaza la clinica Dental Premier. Au preturi accesibile. Descoperim ofertele mai jos.

Cat costa un implant dentar complet?

Multa lume se intreaba, si pe buna dreptate, daca preturile pentru implanturile dentare nu sunt exagerate. Adevarul este ca fiecare clinica practica preturi diferite, in functie de mai multi factori. Astfel, cand vine vorba de pret pentru implant dentar complet te poate surprinde in mod placut, daca stii unde sa cauti.

Vorbim desigur aici de profesionisti in arta implantelor dentare, cu multa experienta in cazuri care pareau fara speranta. La clinica Dental Premier impanturile dentare sunt realizate din materiale de calitate, care rezista trecerii timpului, dar si care imita perfect radacina lipsa a dintelui. Nu orice material este compatibil cu tesutul uman, asadar si acest lucru va fi luat in calcul inainte de a se trece propriu-zis la implantarea dintelui. In plus, se vor face in prealabil si investigatii radiologice si analize, dar si interventii chirurgicale necesare inainte de inceperea tratamentului.

Cum se realizeaza un implant de calitate la clinica Dental Premier

Nu doar medicul stomatolog este acela care lucreaza pentru o lucrare de calitate, ci si tehnicianul dentar. Acesta din urma colaboreaza cu medicul pentru rezultate eficiente, dar el este cel care construieste viitoarele implanturi.

Acestea sunt confectionate din materiale diverse, dar toate au in comun acelasi lucru: calitatea si rezistenta materialelor. Inclusiv bonturile protetice folosite sunt confectionate din titan sau zirconiu si sunt menite sa dureze timp indelungat. Cu mentiunea ca, odata lucrarea protetica implantata, este nevoie desigur si de controale regulate la medicul stomatolog.

Persoanele care si-au pierdut mai multi dinti din diverse motive pot beneficia si de montarea unei proteze dentare fixe pe implanturi. Aceasta, desigur, aduce mai multe avantaje decat proteza mobila, dar implica si costuri mai ridicate. Imediat dupa operatie pacientul isi poate relua activitatile cotidiene, sa manance sau sa zambeasca normal, fara niciun stres.

Alte tipuri de servicii realizate la clinica Dental Premier

Nu doar servicii de implant dentar au loc in incinta clinicii Dental Premier, ci si o gama extinsa de servicii stomatologice. Mentionam aici chirurgia dentara, montarea aparatului dentar, albirea dintilor si tratarea cariilor. De asemenea, clinica Dental Premier mai asigura si servicii de radiologie dentara, dar si paradontologie si stomatologie copii. Practic, toate serviciile stomatologice sunt asigurate aici, inclusiv pentru seniori.

Pe site-ul oficial se gaseste formula de calcul pentru un implant dentar complet precum si vesti excelente pentru pacienti: implant de dinti ficsi intr-o singura zi. Pentru detalii, programari și alte servicii de protetica, accesati pagina oficiala dentalpremier.ro.

Contact: contact@dentalpremier.ro

mena