MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ușa nu se mai închide bine? Ai nevoie atunci de accesorii pentru ușa de termopan de la pvcmag.ro

Ușa nu se mai închide bine? Ai nevoie atunci de accesorii pentru ușa de termopan de la pvcmag.ro

Odată cu îmbătrânirea ferestrelor sau a ușilor de termopan, garnitura acestora poate să nu mai facă față intemperiilor. Astfel, cauciucul din care aceasta este realizată poate slăbi. Tu știi de ce accesorii ai nevoie pentru ușa de termopan? Află cu ce produse de la pvcmag.ro poți întreține ușile și ferestrele din termopan.

Află în acest articol ce se întâmplă atunci când garnitura veche cedează și cum poți proceda. De asemenea, tot de aici vei afla și despre alte accesorii pentru tâmplăria PVC.

De ce este importantă o garnitură?

Din categoria accesorii usa termopan, face parte și garnitura pentru ferestre sau uși din termopan. Aceasta este cauciucul care permite etanșarea completă și corectă a acestora atunci când sunt închise. Nu permite frigului să se infiltreze sau previne scăparea căldurii datorită faptului că blochează spațiile fine dintre toc, pervaz și ramă.

Tu știi care sunt principalii “vinovați” care pot duce la slăbirea cauciucului garniturii? Este vorba de razele ultraviolete ale soarelui sau gerul. Astfel, orice tip de cauciuc poate îmbătrâni prematuri, mai ales când este expus la aceste intemperii pentru perioade îndelungate. Astfel, închiderea corectă nu mai poate fi posibilă. Așadar, nu doar că nu va mai etanșa complet, ci și ușa în sine nu se mai poate închide corect, mai ales atunci când garnitura se desprinde.

Principalul motiv pentru desprinderea garniturii este slăbirea adezivului cu care aceasta a fost prinsă. Din fericire, nu necesită cunoștințe aprofundate de tâmplărie PVC pentru a reaplica un adeziv și de a relipi garnitura, însă cu această ocazie este bine să o schimbi, deoarece garnitura poate fi deformată sau fisurată datorită faptului că ușa sau fereastra nu se închideau corect. Așadar, garnitura este o componentă ușor de înlocuit, deși este atât de importantă.

Ce alte accesorii pentru ușa de termopan mai există pe piață?

Un kit care poate fi de ajutor în casa oricui este un kit de întreținere pentru tâmplăria PVC. Astfel, mentenanța ocazională poate fi efectuată corespunzător, iar ușile sau ferestrele tale din termopan vor avea o durată de viață mai lungă. Ce include kitul?

  • O soluție specială de curățare a PVC-ului
  • Ulei pentru garnituri
  • Lubrifiant pentru mecanismele din metal
  • Lavetă din microfibră
  • Instrucțiuni de utilizare

Pentru cei care au copii sau își doresc un plus de siguranță, un sistem de restricționare a ferestrei sau a ușii poate fi alegerea ideală. Acest sistem nu permite deschiderea completă, ceaa ce îl face o opțiune bună și pentru cei care preferă să lase ușa sau geamul întredeschise, pentru aerisire, atunci când nu au opțiunea de a le rabata prin sistemul oscilobatant.

Pentru cei care sunt deranjați de insecte, în special vara, vor putea alege din modele diverse de pplase pentru insecte din magazinul online pvcmag.ro. Prezintă o alegere optimă pentru această problemă, datorită faptului că plasele sunt ușor de instalat și nu blochează lumina, fiind astfel perfecte pentru orice casă!

Așadar, atunci când vrei să-ți îmbunătățești ușa de termopan cu ajutorul diferitelor accesorii pentru tâmplăria PVC, apelează cu toată încrederea la PVCmag.ro, magazinul online pentru toate nevoile tale. Comandă acum!

Contact:

contact@pvcmag.ro

0791 241 288

mena