MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cum poti evita problemele cu o simpla masina de uscat rufele?!

Speram saptamana trecuta sa imi fac timp si sa va povestesc una dintre cele mai stranii peripetii ale mele. Dar cum in momentul in care s-a intamplat nu am avut suficient timp pentru a relata mi-am propus sa fac acest lucru astazi. Intotdeauna mi-am dorit ca perdelele de la ferestrele mele sa-si pastreze prospetimea cat mai mult timp, dar cum acest lucru nu este posibil am ajuns sa le spal mai des. Problema in sine, nu este intocmai ca spal mai des perdelele, doar ca la un moment dat va trebui sa ma pregatesc cu un alt rand de perdele.

Si chiar daca acum le tot inlocuiesc pe unele cu celelalte, asta nu inseamna ca nu am sa mai imi cumpar si alte modele. Dar cat timp se usuca perdelele pe care tocmai le-am spalat le inlocuiesc cu celelalte, deoarece nu imi place sa las fereastra goala. Si am inceput sa va povestesc despre perdelele mele, deoarece acestea au legatura cu ceea ce urmeaza sa aflati.

Avand in vedere ca majoritatea timpului mi-l petrec mai mult plecata de acasa, decat acasa cu familia sunt nevoita sa-mi fac toate treburile casnice intr-un timp scurt si de obicei sambata sau duminica, exact atunci cand gasesc si eu un moment liber. Data trecuta am spalat perdelele si le-al lasat la uscat afara pe sarma. Nu m-am gandit in nici un moment ca porumbeii vecinului meu se vor aseza pe sarma respectiva si vor face gainati pe perdelele mele albe.

Si pentru ca eram obisnuita ca la bloc sa nu am probleme cu cei din jurul meu, chiar nu m-am gandit ca as spala perdelele degeaba.  Dupa ce am vazut toata isprava mi-am zis in gand: poti usca perdelele cu o astfel de masina si nu vei mai avea parte de nici o problema. Si credeti-ma ca in secunda doi am inceput sa caut pe internet diferite masini de uscat rufele.

In cele din urma am gasit si ma bucur de aceasta, dar partea proasta este aceea ca nu am reusit sa salvez acele perdele. Si am pus mare pret pe ele deoarece erau perdelele mele preferate si le crosetasem coltisori la capete. Cand ma gandesc ca am avut parte de atata munca pentru nimic nici nu imi vine sa ma mai apuc sa crosetez ceva sau sa mai realizez si altceva. In cele din urma chiar ma bucur ca am putut sa-mi achizitionez o masina cu uscator, caci in acest fel stiu sigur ca evit orice tip de problema ca cea relatata mai sus.

mena