MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ursitoarele si animatorii pentru copii – ai o singura sansa sa ii chemi la kids party

Ursitoarele si animatorii pentru copii – ai o singura sansa sa ii chemi la kids party

Poate ca petrecerea de botez va putea la fel de bine sa fie organizata fara ca in programul cu pricina sa existe ursitoare. Insa in mod clar nu va fi la fel de interesanta. Ai o singura sansa sa faci aceasta alegere. Este un spectacol inedit care iti face intreaga petrecere memorabila si sa nu uitam ca aceasta petrecere este cu si despre prima petrecere a celui mic, recent crestinat.

Serviciile de acest gen, de ursitoare, au devenit un trend. Sunt zane, la propriu pentru ca se imbraca asemenea unor personaje din poveste, ce vin sa urseasca celui mic lucruri minunate. Toata lumea intelege ca acesta este un spectacol si totusi simbolic este ca si cand toate gandurile bune ale celor din jur se aduna in vorbele spuse de ursitoare. Oricine doreste unui nou nascut numai de bine.

Ursitoarele, prezente doar la botez

Daca in cazul animatorilor si a altor personaje de poveste prezenta lor poate fi oricand integrata in programul unei petreceri, cand vine vorba despre ursitoare vorbim despre o singura sansa ca acestea sa isi faca aparitia – la botez. Legendele despre acestea spun ca isi faceau de obicei aparitia in una din primele nopti ale nou nascutului, ursind si de bine si de rau. Exista chiar teama ca va veni si ursitoarea cea rea, pecetluind soarta unui copil.

In realitate si din punct de vedere al show-ului, ursitoarele sunt prezente la botez ursind despre dragoste, noroc, intelepciune, daruri si virtuti. Acestea vorbesc in rime, creeaza spectacol si sunt tematic vorbind o prezenta perfecta in cadrul petrecerii de dupa botez, nu oricand.

Cei de la Paradisul Personajelor au si o oferta in acest sens. Au pachete de servicii de la cel simplu, la unul atat de complex incat include si surprize – texte adresate de asemenea si parintilor, bunicilor sau nasilor, fratilor si surorilor daca este cazul, cadouri personalizate oferite celui mic, un text adaptat cu o coloana sonora de efect, astrologie si numerologie, modelaj de baloane si nu numai. Pot fi alese variantele de 3 ursitoare si in cazul in care o a patra ursitoare joaca rolul negativ si aduce o nota de umor acestui spectacol.

Animatori pentru copii

La fel de bine putem spune si despre animatorii pentru copii, in lipsa lor o petrecere poate fi desfasurata, insa nu va fi la fel. Copiii au nevoie de un context potrivit varstei lor si de distractie adaptata. O zi de nastere a unui copil poate include tot felul de jocuri, insa nimic nu este la fel ca si cand animatorii sunt prezenti. Acestia incanta, sunt personajele indragite ale copilariei ce prind viata.

Prezenta animatorilor vine la pachet cu jocuri diverse si astfel cei prezenti se vor distra impreuna pe cinste. Agentia Paradisul Personajelor pune la dispozitie oferte si in acest sens. Personajele pot fi alese in functie de tematica unei petreceri, de grupa de varsta a grupului de copii. Detalii despre ofertele acestea se regasesc in cadrul paginii paradisulpersonajelor.ro.

mena