MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Pregatiri pentru un eveniment de neuitat? Cine te poate ajuta cu aplicarea extensiilor?

Pregatiri pentru un eveniment de neuitat? Cine te poate ajuta cu aplicarea extensiilor?

Atunci cand participi la un eveniment privat, nu exista loc de greseala sau de lipsa a elegantei. Trebuie sa emani eleganta si feminitate din cap pana in picioare. Tinuta ta trebuie sa fie una de senzatie, cea care va intoarce toate privirile datorita modului in care este creata. Sa nu mai vorbim de pantofi si accesorii – elemente cheie ale unei tinute de poveste.

Insa cum ramane cu parul tau? Spre ce tip de coafura se indreapta creativitatea ta? Tot mai la moda sunt extensiile in ziua de astazi, asa ca ti le recomand si tie. In cele ce urmeaza iti voi spune de unde la poti achizitiona si cine ti le poate monta, in cazul in care crezi ca nu te descurci sa faci acest lucru singura acasa.

Cu ce plusuri vin la pachet extensiile pentru tine?

Extensiile sunt aliatele tale, tine mine acest lucru, mai ales atunci cand nu esti foarte multumita de modul in care arata parul tau. De exemplu, daca podoaba ta capilara nu este una foarte bogata, extensiile pot acoperi acest lucru – parul tau va arata mult mai des si va fi mult mai rezistent.

Nu putine sunt femeile ce se plang de lipsa volumului parului. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie iritanta, extensiile de par sunt solutia. In functie de model, textura si nu numai, vei avea parte de volumul mult dorit – unul chiar triplu sau unul mai timid, tu alegi.

Sa nu uitam nici de stralucire – din cauza tratamentelor, factorilor externi sau a vopselelor, parul isi pierde vizibil din stralucire. Extensiile vin cu un plus si in acest sens. Pe langa volum, extensiile redau parului stralucirea mult dorita, mai ales atunci cand participi la un eveniment select.

Lungimea este si ea un plus cu care vin extensiile la pachet – poti jongla cu lungimea parului prin intermediul extensiilor.

Belher Beauty Bar – mereu peste asteptari!

Daca simti ca nu te vei descurca cu prinderea extensiilor, Belher Beauty Bar este recomandarea mea. Profesionalismul echipei surprinde intotdeauna – extensiile pe care ti le monteaza vor rezista dupa cum iti doresti si nu vor iesi in evidenta mai mult decat trebuie.

Daca vrei ca parul tau sa fie rasfatat pana la ultimul fir, iti voi spune ca Beauty Bar-ul Belher activeaza in doua locatii cheie din Bucuresti:

  • Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2 Bucuresti. Programari : 0722466444
  • Adresa Mall Baneasa SHopping City, etajul 1, vis-a-vis de GLO. Programari: 0722131638

Tin sa iti aduc in vedere ca Belher nu este doar un Beauty Bar, ci si un magazin cu numeroase produse pentru aparitii de senzatie – tratamente pentru par, peruci, extensii, aparate de coafat, dar si accesorii. Perucile si extensiile sunt atat din fibra sintetica, cat si din par natural (par 100% natural remy in cazul extensiilor).

Aici regasesti si mai multe informatii despre magazinul Belher, cat si despre cele doua saloane. Astfel, nu mai ai niciun motiv pentru care te-ai ocupa chiar tu de prinderea extensiilor – le achizitionezi de la Belher, sub certificarea calitatii, iar de montat se ocupa tot ei.

mena