MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Te intereseaza cam care sunt costurile unui implant dentar in ziua de azi? Afla de aici

Te intereseaza cam care sunt costurile unui implant dentar in ziua de azi? Afla de aici

Un implant dentar este una dintre cele mai utilizate metode de inlocuire a dintilor lipsa si de remediere a zambetului, din ziua de azi. Si pe tine te intereseaza costurile unui implant dentar, cu tot ceea ce tine de asta? Hai si citeste mai departe pentru a afla mai multe informatii bine de stiut.

Ce este un implant dentar si ce presupune acesta?

Implantul se refera la o radacina artificiala de dimensiuni reduse, de obicei fabricata din titan. Aceasta este amplasata sub interventie chirurgicala in osul tau, acolo unde iti lipseste dintele. Odata cu timpul, osul se va vindeca in jurul implantului, tinandu-l in loc. Dupa ce se prinde acest surub, o piesa de legatura este atasata implantului iar coroana dentara, partea vizibila a dintelui artificial este amplasata pe acest conector.

Poate ca suna totul un pic prea tehnic, insa in unele cazuri, in functie de pacient si de gravitatea situatiei, acest serviciu stomatologic poate dura un pic mai mult. In alte situatii, insa, se poate obtine un zambet complet, sanatos si o dantura functionala in aceeasi zi in care ai programarea la implantolog.

Cat despre un cost implant dentar, nimeni nu ti-ar putea spune cu exactitate, chiar daca e frustrant, deoarece aceasta situatie si rezolvarea depinde mai multi factori ce trebuie avuti in vedere. In functie de experienta specialistului, de brandul implantului, de materialele folosite, de radiografii sau de locatia cabinetului, bugetul pentru implanturi dentare poate avea o anumita valoare.

Este posibil sa doresti un implant dentar standard sau poate ca doresti un implant dentar premium. Diferenta de pret este, in aceste cazuri, de la cer la pamant. Si dotarile cabinetului impreuna cu volumul de lucrari negociate de catre medicul stomatolog ii permite acestuia sa iti ofere tarife avantajoase.

Care poate fi un cost per implant dentar in ziua de azi, pentru o lucrare buna?

La Dr Durbac la clinica din Bucuresti poti afla exact cat costa un implant dentar, tot in functie de anumite repere, dar in mod transparent. Pe site-ul clinicii stomatologice din capitala vei gasi la indemana ta informatii detaliate si foarte explicite referitor la ceea ce presupune si la tarifele generale pentru implanturi dentare.

Asadar, afla ca intr-o clinica sau intr-un cabinet stomatologic din Romania poti avea parte de implanturi dentare Low Cost, adica varianta cea mai ieftina, dar si de implanturi Standard sau Premium. La clinica Dr. Durbac poti beneficia de implanturi dentare Standard dar si de implanturi dentare Premium.

  • Cat costa un implant dentar low cost?

Dupa cum ii suna si numele e vorba de cea mai accesibila varianta pentru un asemenea serviciu. Poate porni de undeva de la 300 de euro si poate ajunge si mai sus, daca afli ca trebuie platite si alte servicii pe langa, ce nu sunt incluse in tariful initial.

  • Cat costa un implant dentar standard?

La clinica Dr Durbac poti selecta dintre mai multe optiuni o favorita: ARDS, Alpha Bio, Bredent, Megagen, Paltop, Biocon. In ceea ce priveste pretul, o suma de pornire ar putea fi 500 de euro, dar bineinteles ca depinde totul de nivelul interventiei si de alte aspecte importante.

  • Cat costa un implant dentar premium?

Calitatea superioara a tipului de implant care este recomandat arata si pretul final al unei interventii. Optand pentru varianta premium poti selecta intre implanturile dentare Nobel Biocare care pot varia intre 750 euro si 1150 euro sau Zimmer Dental care te pot costa intre 950 euro si 1200 euro.

Uite si detaliile de contact pentru clinica Dr Durbac daca doresti sa primesti servicii stomatologice in Bucuresti.

Contact:

office@drdurbac.ro

+40733108757

mena