MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce sistem de prindere la perdele să alegi încât să arate bine și să reziste – galerii?

Ce sistem de prindere la perdele să alegi încât să arate bine și să reziste – galerii?

Când vine vorba despre perdele și despre sistemul de prindere pentru acestea există diversitate de opțiuni. Poate de aceea unii simt că se confruntă cu un val de confuzie. Ce e mai bine să aleagă? Aparte de aspectele estetice, este vorba și despre implicațiile funcționale.

Magazinul online Insula de Perdele propune varianta de galerii. Despre acestea aflăm mai multe detalii și în rândurile ce urmează.

Ce avantaje prezină galeriile, în detrimentul altor sisteme?

La o simplă accesare a paginii Insula de Perdele descoperim variante de galerii care mai de care mai atractive. Din punct de vedere al designului este vorba despre impactul estetic pe care îl creează. Se pretează a fi alese în spații mari, acolo unde amenajarea interioară este, poate, în stil clasic.

Reținem că, spre deosebire de șinele din aluminiu, spre exemplu, galeriile sunt elemente mai elegante. În acest caz nu este necesar să fie acoperite, mascate estetic. Acestea pot fi montate pe perete sau pe tavan. Există, în magazinele de nișă, galerii din lemn, însă, din motive practice și care ține de durabilitate cu minim de efort întreținerea, sunt preferate cele din metal. Sunt și variantele pe care le găsim la Insula de Perdele.


De asemenea de amintit este că o astfel de alegere este a celor care consideră galeriile ca fiind parte din decor, din amenajarea interioară și nu sunt simple elemente necesare la montarea perdelelor.

Ce detalii urmărim în mod special atunci când trebuie să alegem galeriile

Pentru cei interesați să facă o astfel de alegere este bine de spus că va conta mai mult cât de bun este produsul, decât prețul său. Fiți atenți la grosimea barei respective, la sistemul de agățare a perdelei și draperiei, precum și la tipul de inele sau cârlige ce se pot folosi pe ea.

Alte criterii în selecția acestui produs pot fi: textura acestora, încât inelele să fie ușor de tras pe suprafața sa, tipul de sistem, sistemul de prindere de asemenea.

Negre, aurii, silver, acestea se numără, din punct de vedere cromatic, printre opțiunile mai des întâlnite.

Ce alternative sunt la galerii?

Acest sistem de prindere nu este singurul. Șinele din aluminiu, de asemenea disponibile în cadrul acestui magazin online, sunt și ele alegeri populare. În acest caz însă vorbim despre prindere în tavan. Acest tip de prindere este recomandată a fi completat și de o șină, pentru a masca estetic zona. Masca decorativă este produsul de care veți fi interesați în acest sens.

Șinele sunt mai degrabă pentru decoruri minimaliste, pentru încăperi moderne, dar simple în același timp.

Cât ne costă astfel de amenajări?

În rândul românilor perdelele și draperiile sunt necesare în orice încăpere. Avem acest obicei și această preferință bine înrădăcinată în cultura noastră și în stilul nostru de viață. Practic nu ne putem închipui că o încăpere este complet amenajată dacă aceasta nu are și perdele. Chiar dacă vorbim și de spații comerciale spre exemplu – caz în care ideea este adaptată cu perdele specifice sau cu jaluzele. Ceva tot va fi și la decorul ferestrelor, acest lucru este cert.

Prețurile diferă în funcție de tipul de materiale, de draperie, de modele, dimensiuni și mai apoi de accesoriile alese în completare. Cum fiecare proiect este personalizat, este greu de spus care ar fi prețul final. Dar cei de la Insula de Perdele sunt dispuși să se deplaseze la fața locului pentru măsurători și nu numai, consiliază și au o echipă promptă pentru astfel de solicitări.

Detalii sunt în pagina oficială.

Contact:

contact@insuladeperdele.ro

0759 800 400

0759 800 300

0747 022 709

mena