MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Știi ce lipsește din spațiul de joacă al copilului? O saltea gonflabilă Happy Hop

Știi ce lipsește din spațiul de joacă al copilului? O saltea gonflabilă Happy Hop

Îmi amintesc cu drag de energia de care debordam când eram copil. Pe lângă că nimic nu era imposibil și nimic nu reprezenta un pericol, curajul fiind un prieten de nădejde, aveam și o energie ce părea că nu se mai termină niciodată. Pentru mine era un beneficiu, cât era ziua de lungă, puteam să mă bucur de joacă, că aveam resurse destule. Normal, pentru părinții mei, care nu mai știau ce activități să-mi găsească ca să-mi pot consuma energia, era o adevărată bătaie de cap.

Ești și tu în această situație, în care copilul tău nu mai are pe ce să-și consume energia? Sau pur și simplu, cauți soluții ca cel mic să se bucure de un timp de calitate în jurul casei?

Alege o saltea gonflabila Happy Hop ce are mai multe funcționalități decât una clasică. Pe lângă rolul principal, cel de a sări pe ea, copilul tău se poate bucura și de alte funcții ale acestora.

De ce să cumperi o saltea gonflabilă pentru copilul tău?

În primul rând, pentru cei mici, aceasta poate fi o sursă de entertainment grozavă. Ce poate fi mai plăcut decât să-ți vezi copilul cu zâmbetul până la urechi? Este perfectă pentru el ca să-și ia doza de amuzament de care are nevoie. Pe toysforkids.ro găsești saltele gonflabile Happy Hop, cu ajutorul cărora, cel mic, să se distreze. Nu găsiți doar modele clasice, ce au ca rol principal săritul, ci și modele cu saltea cu apă, cu spațiu unde copilul tău să se poată cățăra, loc de aruncat la țintă, zonă cu bile, coș de baschet unde își poate exersa aruncările și chiar tobogan cu apă.

Pe lângă distracția asigurată, prin folosirea unei saltele gonflabile, cel mic poate să-ți dezvolte abilitățile motorii. Este un loc propice, în care copilul tău să alerge, să sară, pe scurt să-și dezvolte echilibrul și să învețe să își coordoneze mișcările.

De asemenea, gândește-te la întâlnirile de familie sau cu prietenii. Tu te vei putea bucura de un timp liniștit alături de ceilalți adulți, iar copiii voștri vor avea parte de o joacă pe cinste. Fiind foarte sigure, nu va trebui să stai doar cu ochii pe cel mic și te vei putea bucura și tu socializând alături de ceilalți. Suprafața moale îl va feri de lovituri sau alte posibile accidentări.

Asigură-i celui mic un mediu sigur, în care să-și poată consuma energia, prin sport, într-un mod distractiv. Sigur, majoritatea apelăm la metode precum: dusul copilului la înot/tenis/fotbal, însă acestea sunt sporturi ce se ocupă cu disciplinarea lor, cu responsabilizarea celor mici, au un rol ușor diferit și pun o altfel de presiune asupra lui. Într-adevăr, ar trebui să fie nelipsit o astfel de activitate din viața lui, dar asigură-te să aibă parte și de distracție, pe lângă celelalte lucruri. O saltea gonflabilă îl va cuceri de la prima vedere, având în vedere culorile captivante de care dispune.

Contact:

0742431194

office@toysforkids.ro

mena