MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Afla cum poti avea parte de o locuinta calda pe timpul iernii

Afla cum poti avea parte de o locuinta calda pe timpul iernii

Temperatura rece de afara ne face sa ne dorim o casa calduroasa in care pacea si linistea sa domneasca. Iarna este cel mai friguros si cel mai greu anotimp. Orice locuinta trebuie sa aiba o sursa buna de incalzire in aceasta perioada. Indiferent ca stai la casa sau la apartament trebuie sa ai o sursa sigura de incalzire, astfel iarna ar fi destul de grea si de neplacuta.

Iata care ar putea fi cele mai bune metode pentru incalzirea locuintei tale si pe care le gasiti in magazinul Shop Einstal la preturi accesibile

Centralele termince electrice, pe gaz sau cu lemne

Centralele vor reprezenta intotdeauna cea mai sigura modalitate de a te incalzi. Acestea furnizeaza atat apa calda cat si confort termic. Cu toate astea atunci cand alegi o centrala termica trebuie sa iei in calcul suprafata si volumul spatiului pe care iti doresti sa il incalzesti. Centrala pe gaz are un randament mare si se poate intretine destul de usor. Centrala termica electrica este o sursa de incalzire rapida si eficienta. Are un pret mic si poate fi instalata extrem de usor. Puterea pe care aceasta centrala o are este cea declarata de producator. Centrala termica pe lemne iti ofera independenta fata de companiile de gaze naturale. In functie de tipul lemnului pe care il utilizezi si centrala iti va oferi caldura de care ai nevoie. O centrala iti poate oferi randamentul de care ai nevoie doar daca are montat un cos de fum adecvat.

Panouri solare

Panourile solare iti pot oferi atat apa calda cat si energia necesara pe parcursul iernii pentru incalzirea unei locuinte. Acestea te vor ajuta sa reduci din costurile lunare aferente acestor necesitati. Instalarea panourilor solare iti va oferi independenta pe care o doresti. Nu vei mai fi nevoit sa consumi gaze , lemne sau energie electrica.

Incalzirea in pardoseala

Acest tip de incalzire se numara printre cele mai moderne de pe piata. Montarea unui astfel de sistem isi recupereaza rapid investitia. In plus vei putea incalzi cu cea mai mare usurinta orice camera din locuinta ta. Incalzirea prin pardoseala a ajuns sa se numere printre cele mai interesante si cele mai practice modalitati de a te incalzi. Vei scapa de caloriferele din camera, lasand astfel spatiul pentru alte piese de mobilier mult mai utile.

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune sisteme de incalzire atunci te invit sa accesezi Shop Einstal. Doar aici vei avea parte de consultanta de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri. Produsele disponibile pe Shop Einstal sunt calitative si iti ofera siguranta de care ai nevoie.

Ca sa poti pastra caldura in locuinta o perioada cat mai mare de timp ai nevoie si de o izolare facuta in cel mai bun mod posibil. Sunt mai multe tipuri de izolare dar trebuie sa apelezi la serviciile unui profesionist ca sa o poti alege pe cea mai potrivita pentu tine si pentru locuinta ta. Izolarea peretilor se poate face atat la interior cat si la exterior, folosindu-se polistiren expandat sau extrudat , vata minerala de sticla sau bazaltica.

mena