MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Bijuterii handmade facute prin metode moderne

Bijuterii handmade facute prin metode moderne

Am descoperit un site care imi place foarte mult si care are bijuterii faine, cu modele traditionale, inspirate atat din folclor cat si din modele dacice vechi de sute de ani. Asa ca cele doua colectii pe care le-am gasit pe site sunt mai mult decat faine, de admirat si, de ce nu, de cumparat, in ultima instanta.

Dintre toate cel mai mult mi-a placut acest model, mi se pare nu doar ca arata bine, dar si are o tenta amuzanta prin mesajul scris pe el.

Oricum va provoc si pe voi sa imi spuneti in comentarii care este modelul preferat de pe site si eventual care sunt motivele pentru care ati ales prespectivul model ca fiind preferat.

Mai mult chiar, avand in vadere ca se pot crea astfel de modele pe computer ca apoi sa fie taiate, prelucrate si slefuite manual pana se obtine produsul final, as fi curioasa cam cum ar arata bijuteria perfecta pentru tine, ce semne sa contina, astfel incat sa imbine traditionalul cu modernul si eventual sa ii dea si un aer de unicitate si sa placa tuturor. Eu o sa ma asigur ca ideile voastre vor ajunge la proprietarul magazinului si, daca ii vor placea, de ce nu, poate o sa le vedeti si pe site.

mena