MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ai grija de zambetul micutilor tai si ofera-le tratamente moderne

Ai grija de zambetul micutilor tai si ofera-le tratamente moderne

Desi in ultima perioada suntem din ce in ce mai constienti ca a noastra grija fata de cei mici este din ce in ce mai mare, multi parinti isi chinuie copiii, cand vine vorba de dentist sau sanatatea orala. Cum multi dintre noi nu au capacitatea necesara sa-i faca pe acestia sa mearga intr-un cabinet stomatologic de buna voie, multe dintre probleme ajung sa fie tratate cam tarziu.

Dar stiti si voi cum se spune, niciodata nu este prea tarziu. In schimb sunt situatii in care veti fi nevoiti sa va indreptati cu cel mic catre un aparat dentar copii. Iar in cazuri mai deosebite sa optati pentru un aparat dentar copii Bucuresti. Nu este deloc placut sa fii in pielea unui parinte care se confrunta cu astfel de situatii. Si chiar daca pentru multi dintre noi astfel de “probleme minore” nu sunt un capat de lume, ele se vor reflecta ceva mai tarziu in sanatatea orala a copiilor.

Iar ca orice parinte responsabil nu iti convine sa vezi cum propriul tau copil se chinuie din neglijenta ta sau din neatentia ta. Bineinteles nu toate cazurile sunt la fel, dar ceva atentie mai sporita nu strica nimanui. Cu atat mai mult cu cat, in mare parte se cunoaste ca cea mai frecventa problema a celor mici se rezuma la spatiul mare dintre dinti si mai apoi la indreptarea dintilor.

Dar chiar si asa intr-o tara ca a noastra sunt o multime de familii care nu isi permit, din punct de vedere financiar, sa mearga cu cel mic catre un astfel de medic specialist. Ca sa nu mai punem la socoteala ca desi traim in era tehnologiei si a informatiei mai sunt o categorie de parinti care nu sunt foarte bine informati la acest capitol, iar cei mici sunt nevoiti sa sufere pana in momentul in care pot decide cu privire la viata lor.

Dar chiar si asa, suntem cu totii constienti ca aceste probleme vor avea o rezolvare eficienta daca sunt tratate din pripa, daca parintii isi fac cu adevarat treaba de parinte si bineinteles le ofera celor mici accesul catre cele mai moderne tratamente. Nu cred, ca in acest secol mai sunt parinti care nu vor binele propriului copil.

Nu mai cred in acest lucru si imi doresc pe cat posibil ca parintii sa isi asume la modul cel mai serios rolul de parinte si nu doar sa fie parinte cu numele, asa cum se mai spune la noi in popor. Caci si aceasta problema cu dantura este una la fel de importanta asa cum trebuie sa fie orice problema legata de sanatate.

Dar inainte sa ajungem sa tratam, cel mai bine ar fi sa fim in stare si capabili sa prevenim toate aceste semne de imbolnavire inca din fasa, fara sa lasam timpul sa decida in locul nostru si sa ne indrepte catre o imbolnavire garantata.

mena