MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ajutor pentru suspensia masinii tale? Perne de aer Skoda Octavia disponibile pe perneauxiliare.ro

Ajutor pentru suspensia masinii tale? Perne de aer Skoda Octavia disponibile pe perneauxiliare.ro

Situatia drumurilor din Romania nu este roz deloc. Se vede cu ochiul liber aceasta chestiune. Desi s-a promis de-a lungul anilor ca drumurile vor fi reparate si ca se va face ceva in aceasta privinta, iata ca soferii au ramas doar cu promisiuni desarte. Conducerea tarii nu a luat nicio decizie si in continuare multe masini continue sa fie afectate de gropi, cratere si ce se mai formeaza in timp.

O solutie ideala pentru protejarea suspensiei masinii, dar si masinii in intregime sunt pernele auxiliare. Aceste accesorii sunt considerate un plus adus masinii si chiar soferului care se afla la volan. El nu mai resimte asa tare disconfortul creat de gropi si se bucura de un sofat lin, fara probleme. Din cadrul magazinului PerneAuxiliare se pot cumpara perne de aer Skoda Octavia. In functie de modelul masinii vei gasi perne pe aer gata de montat.

Care sunt avantajele acestor perne?

Vei remarca de indata prezenta acestor perne si beneficiile lor. Atunci cand vei trece peste o groapa, nu vei mai resimti asa usor socul produs de gropile acelea care s-au tot adancit odata cu trecerea timpului. Special concepute pentru soferii care circula mult, si nu doar, pernele auxiliare sunt un ajutor de nadejde.

In gama acestui magazin vei gasi peste 300 de modele de perne apartinand diferitelor marci de masini. Skoda Octavia, Audi, Toyota, Chevrolet, și lista poate continua. Vei observa treptat cum aceste perne isi fac treaba si cum condusul tau nu mai inseamna groapa dupa groapa.

Ce primesti in kit?

Kitul contine pernele auxiliare, bucsele pentru pozitionare, spray-ul din silicon, kitul de pompare si instructiunile de montare. Poti monta aceste perne chiar tu singur fiind. Primesti consultanta din partea echipei PerneAuxiliare daca o soliciti.

Presiunea pernelor auxiliare trebuie setata undeva intre 0,5-0,8 atm pentru confort sporit fara incarcaturi, intre 0,8-1,2 atm pentru o plimbare confortabila si o sarcina mica iar 1,2-3,00 atm pentru conducerea in conditii off-road, la transportul marfurilor și la tractarea remorcilor grele.

Durata de viata pernelor variaza undeva intre 4-5 ani, asadar inseamna ca tu vei investi in niste accesorii care vor fi alaturi de tine mult timp de acum incolo.

Masina iti va multumi in timp!

Daca ar putea, masina ta cu siguranta ti-ar spune ca ai investit in niste accesorii de calitate si ti-ar multumi pentru decizia ta. Pernele AirPower sunt acele accesorii de care ai nevoie pentru a te putea “bucura” de drumurile din Romania. Din pagina oficiala perneauxiliare.ro poti sa plasezi comanda cu seturile de care ai nevoie, atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai, asta daca au nevoie si acestia de accesorii pentru suspensie.

Primesti 12 luni de garantie si asistenta telefonica sau online daca vrei sa le montezi singur. Acum ca esti informat, nu mai e cazul sa mai amani plasarea unei comenzi!

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava, Jud. Suceava

mena