MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Mituri despre legume și fructe congelate bio. Spulberă concepțiile greșite cu produsele BioCorner!

Mituri despre legume și fructe congelate bio. Spulberă concepțiile greșite cu produsele BioCorner!

Lumea spune că legumele și fructele congelate bio nu sunt sănătoase. Află mai multe despre acest mit aici!

Sănătatea ne preocupă. Nu mai trebuie subliniată importanța acesteia, așadar hai să intrăm direct în pâine, cum s-ar zice. În rândurile ce urmează, vei afla câteva concepții greșite despre legume si fructe congelate bio și de ce este chiar benefic pentru sănătatea ta să le consumi, mai ales dacă provin din magazinul online BioCorner.

  1. Legumele și fructele congelate bio nu sunt sănătoase (în comparație cu cele fresh)

Greșit! În realitate, fructele și legumele sunt congelate într-un mod cât mai rapid pentru a nu pierde din vitamine odată ce au fost culese. Spre deosebire de legumele proaspete, acestea pierd mai mulți nutrienți comparativ, mai ales până ajung pe rafturile magazinelor. De aceea, pungile de mix de legume congelate bio pot fi opțiune bună pe timp de iarnă, atunci când legumele sezoniere nu sunt disponibile în țară.

  1. Vegetalele congelate au conservanți și chimicale

Legumele congelate sunt precum legumele normale, fără adaosuri. Nu sunt alterate și nu conțin conservanți, având în vedere că gheața le păstrează fresh pentru cât timp e nevoie.

  1. Sunt fără gust

Aici depinde mai degrabă de modul de preparare. Mulți aleg să fiarbă legumele congelate, iar astfel acestea își pierd din gust, în special dacă sunt fierte prea mult. În schimb, poți încerca să le prepari într-o baie de aburi sau să le prăjești în tigaie.

  1. Sunt mai scumpe decât legumele proaspete

În multe cazuri, este chiar contrar! Acestea sunt deseori semipreparate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să le speli sau să pierzi timp pentru a le tăia. Așadar, economisești și resurse precum apa și timpul, nu doar bani.

  1. Sunt bune doar pentru stir-fry

Multe persoane le consideră bune doar pentru preparate făcute în tigăi precum wok. Totuși, aceste produse s-au diversificat, iar acum poți găsi amestecuri pentru ciorbe, supe și multe altele. Sunt mai versatile decât ai crede! De aceea, te invităm să descoperi ofertele BioCorner și să explorezi posibilitățile.

Despre conveniența lor, pe scurt

Nu este un secret că mulți dintre noi nu avem timp să gătim. Am menționat mai sus că economisești timp cu ajutorul legumelor și fructelor congelate. Așadar, după o zi lungă, poți să le bagi rapid la cuptor alături de alte preparate semicongelate precum nuggets, sau poți să le zvârli într-un blender și să faci un milkshake sănătos cât ai spune eins zwei.

Așadar, nu desconsidera legumele și fructele bio din cauza miturilor care le-au pătat reputația. Încearcă-le din nou și redescoperă bucuria de a găti! În plus, poți găsi și legume sau fructe pe care, de altfel, nu le-ai găsi în varianta lor fresh, precum bambus sau căpșunile în toiul iernii. Acum că ai aflat despre avantajele lor, te invităm să răsfoiești catalogul online!

Ce vei găsi la BioCorner?

Sănătate curată, cu toate etichetele verzi posibile. Vei găsi preparate pentru toate stilurile de viață, doar că în varianta bio! Spre deosebire de produsele convenționale, acestea sunt mai naturale, ceea ce le face mai gustoase.

Ți-am stârnit curiozitatea? Vino și comandă acum!

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanți)
Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)
0737 556 622
0732 115 617
comenzi@biocorner.ro

mena