MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Amenajează-ți casa cu stil! Fii atent la detalii și alege baterii sanitare de calitate

Amenajează-ți casa cu stil! Fii atent la detalii și alege baterii sanitare de calitate

Ai început să construiești casa visurilor tale și vrei să acorzi atenție celor mai mici detalii care fac diferența? Renovezi și vrei să aduci un plus de stil locuinței tale? Ai un restaurant sau un hotel de care trebuie să ai grijă și să fie plăcut la vedere? Oricare ar fi motivul tău, trebuie să știi că nu doar mobilierul face diferența sau culoarea pereților și a parchetului.

Te-ai întrebat vreodată, când ai intrat în baia unui restaurant, și ți-a plăcut atât de mult cum arată, ce anume ți-a furat privirea? Dacă o să acorzi atenție, o să descoperi că micile detalii contează cel mai mult. Personal, consider că bateriile de la chiuveta unei băi contează extraordinar de mult, de ce? Pentru că ai contact direct cu ele. Poate că sunt alte detalii minunate la o încăpere, dar unul din lucrurile cu care iei contact sunt aceste baterii. Ai văzut vreodată baterii sanitare care au acea culoare antichizată? Pe totulpentruinstalatii.ro o să găsești și astfel de modele, ce redau o foarte mare eleganță băii sau bucătăriei.

Cum alegi bateriile sanitare potrivite?

Existând atâtea modele pe piață, trebuie să fii atent la restul aspectului casei tale. Este adevărat că poate fi foarte greu să te hotărăști ce baterii sanitare să alegi, când găsești atâtea modele care să-ți placă. Dacă mergi pe un stil vintage, fiind și la modă acum, poți alege modelele de culoarea antichizată. Pe lângă că sunt foarte elegante, cum spune și numele, te duc cu gândul direct în Antichitate.

Tipul bateriei este foarte important în alegerea pe care o faci. Sunt diferite în funcției de locul în care vin montate, sunt tipuri speciale pentru bucătării și băi. Spre exemplu, cele pentru bucătării pot fi reglabile ca să te ajute la spălatul vaselor, să-ți fie mai comod dacă dispui de o chiuvetă neîncăpătoare. Și că tot am adus în discuție, dimensiunea chiuvetei, ai grijă să alegi bateriile și în funcție de asta. Nu alege o baterie prea mare, dacă ai o chiuvetă mică, pentru că va ajunge să arate ușor inestetic și s-ar putea să te și incomodeze.

Un lucru important, este materialul. În contact cu umiditatea, multe pot fi afectate de coroziune sau rugină. Spre exemplu, inoxul rezistă la rugină și are un aspect foarte modern. Alama este foarte populară în rândul bateriilor pentru că face față cu brio coroziunii și este un material durabil. Pe totulpentruinstalatii.ro o să poți alege ce crezi că ți-ar aduce ție cele mai multe avantaje.

Cum să redai un aspect nou băii tale fără să faci prea multe schimbări?

Ai început renovările și ți-ai dat seama că ajungi la finalul bugetului stabilit? Nu e problemă, poți face schimbări mici care să creeze impresia de nou. Începe prin alegerea unor seturi de dus noi. Pe totulpentruinstalatii.ro găsești seturi cu distanță reglabilă între suporți, astfel că pot fi montate în găurile deja existente.

Dă stil casei tale și adu schimbări mici care să facă diferența.

Contact:

office@roplast-instal.ro
0757085217
0754078426

mena