MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cum sa realizezi cutii pentru cadouri?

Am incercat sa aflu cat mai multe detalii despre cum iti poti impacheta singur cadourile pe care vrei sa le daruiesti, dar si cum iti poti construi singur cutiutele pentru cadouri. In mare nu sunt multe de povestit despre aceste cutiute, ci mai cu seama daca iti alegi inteligent toate materialele pe care vrei sa le utilizezi ai toate sansele sa creezi ceva unic si interesant.

Poate ca la prima vedere pare cam pompos cand spui ca realizezi singur ambalajul pentru daruri sau diverse cutiute, numai ca in realitate acest lucru este foarte simplu, usor si chiar placut de realizat. Nu stiu cati ati reusit sa faceti asta pana acum sau cati v-ati gandit la acest lucru, dar sa stiti ca totul iese perfect de fiecare data cand realizati lucrurile cu suflet.

In mare parte materialele de care aveti nevoie sunt:

  • hartie / carton;
  • lipici;
  • alte materiale pentru design;

Cam asta e tot ce ai nevoie in legatura cu materia prima. Pe de alta parte nu trebuie sa uiti nici de foarfeca sau de scoci, poate si o rigla si un creion. Toate astea fac parte din acea trusa pe care vrei sa o ai in momentul in care te pregatesti sa realizezi o cutie pentru cadouri. Pe de alta parte ai putea bineinteles sa-ti creezi si tu un dulapior din carton, in care sa-ti adapostesti toate lucrurile si obiectele pe care tu le mai lasi raspandite.

In felul acesta ti-ai putea organiza spatiul mult mai usor si fara sa ai probleme de acest tip. Iar daca dispui de timp iti poti organiza spatiul cu cateva cutii care sa te ajute sa ai grija de spatiul pe care il detii. Pana la urma nu e chiar atat de greu sa realizezi o cutie pentru cadouri sau un dulapior cu mai multe sertarase care sa-ti vina in ajutor. Pana una alta spor la realizat cutii si sertarase.

mena