MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cauti o parazapada bara tigla din ceramica? O gasesti pe Roof Home Design la pret bun!

Cauti o parazapada bara tigla din ceramica? O gasesti pe Roof Home Design la pret bun!

Daca iarna loveste din plin, atunci ar fi normal ca oamenii sa fie pregatiti pentru orice eventualitate. Daca pe sol se foloseste lopata pentru a putea fi facute carari printre troiene, atunci pentru case se cumpara accesorii speciale menite pentru ca zapada sa nu alunece. Dovada ca pentru fiecare indeletnicire, exista si produse ca atare pentru a facilita munca.

Parazapada bara tigla ceramica este numele acelui produs care se utilizeaza in general pentru a impiedica alunecarea zapezii de pe acoperis. Nu doar sistemul pluvial este protejat in urma alunecarii zapezii, acesta este folosit si pentru a proteja pe oricine trece pe sub acoperis fara a exista riscul ca zapada sa ii cada fix in cap.

Daca vrei sa iti montezi un astfel de accesoriu si nu stii unde gasesti un produs calitativ, la un pret accesibil, atunci trebuie sa afli de Roof Home Design. Cum anume se instaleaza si de ce anume trebuie sa tii cont, afla din cele ce urmeaza.

Unde si cum trebuie instalata o parazapada?

Acest sistem este recomandat a fi montat pe acoperisurile cu pante medii si mari. Se instaleaza de obicei cam la 0,7 sau 1,25 m distanta de streasina montandu-se in paralel cu aceasta. Se fixeaza de acoperis pe celputin 3 suporti speciali specifici fiecarui tip de acoperis. Este util pentru acele perioade din an cand ninsoarea nu se mai opreste si stratul de zapada se depune pe acoperis.

Vei gasi un accesoriu de acest fel folositor si important, mai ales daca locuiesti la casa. Cu siguranta ca ai trecut prin experiente mai putin nefericite cand zapada a alunecat pe tine sau pe animalul tau de companie. Folositor si util la casa omului, o parazapada nu trebuie sa lipeasca de pe acoperisul tau.

Roof Home Design este magazinul orientat catre acoperisurile caselor

Roof Home Design este magazinul de unde poti cumpara un accesoriu pentru zapada dar si alte accesorii care te ajuta sa faci fata sezonului alb. Dedicat in totalitate acoperisurilor, aici vei gasi o gama variata de produse de care trebuie sa afli daca iti doresti sa iti pui la punct acoperisul folosind produse de calitate.

De pe site-ul oficial roof-shop.ro cumperi aceasta parazapada in culoarea dorita. Poate fi maro inchis, gri, negru sau caramiziu. Poti asorta acoperisul cu parazapada pentru a crea un ambient placut. Fii inventiv si alege un accesoriu care sa iti protejeze imprejurimile, pe tine, si care sa ofere in acelasi timp estetica pe care oricine o doreste pentru casa sa.

De la Roof Home Design comanzi online, rapid si usor produsele de care ai nevoie, nu mai trebuie sa mergi prin magazine si sa testezi toate produsele de care esti interesat. Plasezi rapid o comanda si aceasta va sosi in scurt timp la tine la usa. In cazul in care nu esti multumit de produse, poti face retur in termen de 14 zile.

Date de contact:

0740.843.297

0771.104.257

office@roof-shop.ro

mena