MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce poti face cu betele de inghetata?

Nu stiu daca si tu ai avut timp sa te gandesti putin la lucrurile din jurul tau. Ba mai mult decat atat ma intrebam, daca oare ai reusi sa faci ceva util cu toate acele lucruri din jurul tau, care la drept vorbind ti se par doar niste ramasite.

Ei bine, nu chiar toate lucrurile pot fi considerate ramasite sau inutile, caci de cele mai multe ori pe acestea le poti refolosi in diverse moduri. Desi pare destul de complicat sa realizezi ceva din resturi mai bine v-ati gandi cate lucruri si cati bani puteti economisi, daca ati gasi o metoda prin care sa refolositi obiectele deja uzate.

Spre exemplu ganditi-va la betisoarele de inghetata. Si nu am luat la intamplare acest exemplu. M-am gandit ca este vara, iar consumul de inghetata va fi unul foarte mare. De aceea poate ca ar trebui sa vedeti cateva lucruri pe care sa le puteti realiza si voi din betisoarele de inghetata.

Chiar daca in mare parte nu sunt lucruri de lux, cateva dintre ele pot reprezenta acele obiecte de care ai nevoie sau de ce nu le-ai putea darui cuiva drag. Stiu ca pentru a realiza ceva, dar mai ales pentru a te gandi ce poti face cu banalele betisoare de inghetata ai nevoie de ceva inspiratie, dar si imaginatie.

Si chiar daca intotdeauna ne gandim doar la acele lucruri si obiecte pe care le obtinem foarte usor, cred ca ar fi mult mai interesant daca am incerca sa reconstruim din lucrurile vechi si nefolositoare. Sincera sa fiu habar nu aveam ca se pot realiza astfel de obiecte minunate din asa numitele ramasite.

Oricum in afara de aceste lucruri pe care vi le-am aratat mai sus am mai gasit un clip cu o macheta de casa. Iar in clipul respectiv pot spune ca am vazut o macheta in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu de cata rabdare a dispus persoana ce a realizat aceasta macheta, dar a facut o treaba excelenta. Si o sa puteti vedea si voi aceasta munca in clipul de mai jos.

Nu cred ca eu as fi avut atat de multa rabdare incat sa asamblez o astfel de macheta, numai din betisoare de inghetata. Si nu este vorba doar de rabdarea pe care a avut-o acesta, ci si de imaginatia bogata de care a dat dovada.

mena