MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Promovare pentru creatorii handmade

Am descoperit de curand site-ul crosetate.ro  si tare mult mi-a placut ce am vazut. I-am descoperit pe facebook, mi-a atras atentia pagina lor, care se numeste Crosetate cu dragoste. Si, privind minunatiile pe care le fac, mi-au dat seama ca titlul este foarte potrivit, pentru ca sunt lucrate cu multa atentie si multa dragoste.

M-au impresionat  articolele frumos aranjate in pagina, continutul de calitate, lucrusoarele frumoase pe care le au in magazin si, ce mi-a placut cel mai mult a fost  tonul prietenos cu care domnisoarele « crosetatoare » m-au intampinat, precum si usurinta cu care poti naviga printre pagini si categorii.

Mi-a atras atentia acest site deoarece « stapanele » au avut o idee ce mie mi s-a parut foarte buna, avantajoasa atat pentru micii creatori de handmade cu foarte putin timp liber, asa ca mine, cat si pentru binele propriului site, si anume accea de a oferi o pagina din cartea lor frumoasa creatorilor de handmade, pentru promovare. Sau mai corect spus auto-promovare. Si, cum o mana de ajutor este binevenita oricand, m-am inscris si eu pe lista. Categoria se numeste Promovare si toti creatorii de handmade sunt primiti cu bratele deschise, cu conditia ca blogul sa fie frumos, produsele sa fie lucrate manual si articolul sa nu contina detalii referitoare la pret. Dar, mai bine va las pe voi sa va informati aici  si sa va bucurati privirea.

Despre mine puteti citi aici, acum sunt tare nerabdatoare sa cunosc si alti creatori de handmade, ca tare-mi place sa arunc o privire pe la altii prin ograda.

Deci, sfatul meu este sa va faceti curaj si sa va laudati (pe principiul „lauda-ma gura, ca de aceea iti dau sa mananci 🙂 ” ), pe langa vizitatori pe site si posibili cumparatori, va puteti alege si cu noi prieteni, cu oameni frumosi si pozitivi pe care sa va fie drag sa-i tineti aproape. Si, cred eu, asta e de mare pret !

mena