MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Imbracamintea SH si aspectele pe care NU trebuie sa le crezi

Imbracamintea SH si aspectele pe care NU trebuie sa le crezi

Magazinele de haine second hand au cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani si la noi in tara, iar acest lucru se datoreaza cu siguranta interesului crescut al romanilor pentru produsele pe care le vand. De cand aceasta nisa a inceput sa fie tot mai populara si miturile cu privire la ele au inceput sa apara. Bineinteles, nu toate cele ce le auzi despre acest concept sunt valabile. Chiar vei fi si surprins sa afli ca cele mai multe nu sunt decat zvonuri nefondate, care nu corespund deloc cu realitatea.

Ca sa nu te mai ingrijorezi legat de cat e de ok sa iti cumperi hainele din SH-uri, te invit sa citesti cateva chestii legat de ele, venite din partea unor experti in domeniu, un depozit binecunoscut de cei care au un astfel de business – Top Textil.

Calitatea hainelor SH e pusa serios sub semnul intrebarii

Auzi deseori despre magazine second hand care pun la dispozitie marfa ce lasa mult de dorit in ceea ce priveste calitatea. Lucrurile nu stau chiar asa, cel putin nu in cazul tuturor. Conteaza foarte mult principiile dupa care se ghideaza cei care administreaza afacerea respectiva. Iti dai seama ca un astfel de loc are sanse minime sa reziste pe piata. Chiar si cei care au o situatie financiara foarte saracacioasa le evita. Se aplica si in acest caz; vorba aia cum ca suntem prea saraci ca sa cumparam ieftin – in acest caz de o calitate foarte inferioara.

Lucrurile stau diferit, iar dovada in acest sens o fac specialistii Top Textil, despre ale caror servicii poti afla mai multe pe imbracamintesh.ro. Conteaza cum este colectata marfa, iar in cazul celor disponibile pe site, aceasta provine in principiu din acele zone unde nivelul de trai este unul satisfacator, indeosebi din partea de nord a Germaniei.

Hainele din magazinele SH sunt intr-o stare deplorabila

In functie de cine este furnizorul de marfa, starea acestora poate fi variata. Atunci cand magazinul isi asigura stocurile din depozite de incredere, situatia sta cu totul altfel. Spre exemplu, specialistii TOP TEXTIL aduc marfa din surse sigure, reprezentand solutii de incredere pentru public, care nu prezinta un grad de deteriorare vizibil sau rupturi.

Toate hainele din magazinele SH sunt purtate

Din nou, este o afirmatie care nu se adevereste in totalitate. Hainele SH pot fi din toate categoriile. Pot fi haine probate o singura data, haine cu eticheta sau haine care au fost purtate, se prezinta intr-o stare buna si nu lasa de dorit in ceea ce priveste aspectul lor estetic. Gandeste-te ca sunt persoane care pur si simplu nu mai vor o anumita haina, persoane care nu au reusit sa poarte ceva si intre timp au castigat kilogramele care nu le mai permit oricum sa le imbrace. Situatiile pot fi dintre cele mai variate.

Sunt numai cateva dintre zvonurile care circula azi cu privire la articolele comercializate in magazinele SH, pe care nu trebuie sa le iei in considerare si cu siguranta cu atat mai putin nu cand deja un astfel de loc ti-a castigat pe deplin increderea.

mena