MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Despre GoDaddy

Despre GoDaddy

Gasirea celui mai bun serviciu de gazduire web dedicat sau partajat pentru site-ul tau web este departe de a fi o sarcina usoara. Trebuie sa fii in masura sa compari ofertele diferitilor furnizori pentru a o putea gasi pe cea mai interesanta. Pentru a va usura misiunea, in cele ce urmeaza va vom vorbi despre GoDaddy.

GoDaddy este unul din actorii cei mai influenti de pe piata gazduirii web. Creat in 1997, are in ziua de azi la activ peste 77 de nume de domenii si aproximativ si aproximativ 18 milioane de abonati. Chiar daca nu este la nivelul atins de Hostinger, este extrem de performant. In plus, are avantajul de a propune tarife abordabile si extrem de concurentiale.

La fel ca si principalii sai rivali de pe piata, GoDaddy propune mai multe planuri de gazduire. Iata-le.

Gazduire web partajata. In ceea ce priveste gazduirea web partajata, furnizorul propune patru pachete. Un pachet Economic cu un tarif de 2,99 euro pe luna in primul an dupa care se trece la 8,43 euro pe luna pentru reinnoirea pahetului. Acest plan iti ofera resursele necesare pentru a-ti lansaprimul site web. Pachetul Deluxe este cel mai popular din toate planurile oferite de GoDaddy. Pretul unui astfel de pachet este de 4,79 euro in primul an inainte de a trece la 11,60 euro pe luna. Acest pachet iti ofera acces la toate functionalitatile pachetului Economic. Ai dreptul la un spatiu nelimitat pe hard disk. Poti crea deci cate site-uri si cate domenii iti doresti. GoDaddy mai pune la dispozitie si solutiile Ultimate si Maximum. Sunt ideale pentru un site cu trafic ridicat. Poti gazdui un numar nelimitat de site-uri web datorita unor resurse importante care iti vor fi alocate.

De altfel, un certificat DNS premium iti este oferit pentru o durata de un an. De altfel, cu ajutorul pachetului Maxmimum, certificatul tau SSL este gratuit pentru toata durata abonamentului. Fiecare pachet al solutiei de gazduire contine o mesagerie Pro (Office 365) si un NND gratuite in primul an.

Server dedicat

Cu 95,93 de euro pe luna iti poti oferi deja o masina fizica. Pentru acest plan, GoDaddy ofera in egala masura 4 planuri de gazduire – Economic, Value, Deluxe si Ultimate. Pretul resurselor alocate variaza in mod natural de la o solutie la alta. Tu le vei alege pe cele adaptate nevoilor si bugetului tau.

Serviciul de inregistrare. GoDaddy propune nume de domenii la preturi care sifedeaza orice concurenta. Datorita WHOIS-ului sau, poti verifica disponibilitatea NDD-ului tau cu toate extensiile pe care ti le doresti. Un NDD cu o extensie .com te va costa 1,04 euro.

In ceea ce priveste serviciul de fiabilitate, GoDaddy anunta o disponibilitate de 99,99%. Aceasta disponibilitate este asigurata de catre serverele care beneficiaza de un procesor de Core i7. In privinta vitezei, acesta este unul din punctele pozitive oferite de acest serviciu de gazduire. Acesta iti ofera una din cele mai mari viteze de incarcare ale momentului. Nu trebuie sa iti fie deci teama atunci cand site-ul tau are parte de o frecventare mai putin obsinuita.

Drept urmare, GoDaddy nu este cea mai buna optiune atunci cand vine vorba despre gazduirea web insa ramane o alegere excelenta atunci cand vrei sa cumperi un nume de domeniu, printre altele.

mena