MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce parere aveti despre aceste rochite pentru fetite?

Ce parere aveti despre aceste rochite pentru fetite?

In scurta mea vacanta de Paste am incercat sa ma relaxez si eu putin si sa caut acele lucruri care sa ma motiveze sa-mi duc planurile pana la cap. Cel putin aveam de gand zilele trecute sa ma apuc de un proiect numai al meu si pe care sa incerc sa-l dezvolt cu ceva mai multa migala fata de celelalte proiecte pe care le-am realizat pana acum. Inca mai am cateva dubii in privinta acestui proiect si bineinteles va voi da mai multe detalii in momentul in care voi fi sigura ca vreau sa il realizez si de ce nu sa-l pun in practica.

Dar deocamdata am sa va povestesc despre ceea ce eu am gasit zilele trecute. Mai exact am descoperit cateva poze impresionante ce defineau cateva rochite pentru fetite. Cum sunt foarte atrasa de ceea ce insemna lucrul cu croseta mi-am zis ca ar fi ideal daca as impartasi aceste poze cu voi. Ceea ce m-a atras la rochitele respective a fost intocmai faptul ca este o combinatie uluitoare intre modelul crosetat si un material clasic.

Chiar daca la prima vedere o sa spuneti ca nu sunt foarte interesante aceste rochite veti observa ca aspectul lor este unul foarte atractiv. Cel putin eu am fost convinsa de acest lucru in momentul in care am analizat rochitele. Ce-i drept nu as fi folosit acel material pentru restul de rochite, ci mai degraba l-as inlocui cu ceva saten si tull. Bineinteles perceptia mea despre rochitele fetitelor este aceea ca indiferent de momentul in care aceste rochii sunt folosite ele trebuie sa dea un aer si un aspect elegant.

Si trebuie sa recunosc ca acest aspect este doar unul dintre mofturile mele si de obicei fiecare dintre noi vede diferit modelele sau materialele pe care si le doreste a le folosi pentru astfel de rochite. Si asa cum spuneam si mai devreme am sa va pun la dispozitie imaginile cu acele modele de rochite pentru fetite ce mie mi-au atras atentia.

mena