MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce forma dai unghiilor cu gel?

Ce forma dai unghiilor cu gel?

Inainte de a ajunge in scaunul tehnicianului de unghii, trebuie sa stii deja forma dorita pentru noua manichiura. Desigur ca pasii de urmat in efectuarea acesteia ii va cunoaste specialistul indeaproape. Cu toate acestea, daca nu ai o idee clara legat de cum iti doresti sa arate unghiile in final, e destul de dificil pentru acesta sa iti ofere ceea ce vrei. Ba mai mult decat atat, de real folos ii este sa ii prezinti o imagine cu tipul de manichiura dorit.

Cand vine vorba despre forma unghiilor, aceasta este poate una dintre provocarile ce pun in dificultate reprezentantele feminine. E vorba mai degraba despre a alege un model pe placul tau din numeroasele optiuni existente. Fii fara grija insa pentru tine poti rezolva totul cu putina documentare, iar site-ul https://noliashop.com/ iti pune la dispozitie o sectiune de blog cu noutati in acest sens.

In principiu trebuie sa te raportezi la ocazia cu care realizezi manichiura cu gel. Daca este cea pentru viata de zi cu zi, e necesar sa ai in vedere activitatile generale pe care le desfasori. Asigura-te ca forma sau lungimea unghiilor nu va influenta productivitatea la munca sau eficienta in activitatile extra pe care le ai in plan.

Ce lungime vor avea unghiile?

In functie de forma dorita si nu numai, trebuie sa te gandesti la o lungime potrivita a unghiilor. Vei avea de ales intre cele 3 lungimi standard, desigur cu posibilitatea de a adaptare. Astfel, poti merge fie pe cele confortabile – cu extensia de 1/3 raportat la patul unghiei tale, pe cele cu extensia de ½ – fara a-ti ingreuna activitatile de peste zi, respectiv pentru cele asa zise critice – care au lungimea cat cea a patului unghiei. Specialistul te poate ajuta sa iei o decizie potrivita in acest sens.

Ce forma a unghiei ti se potriveste?

Iata care sunt cateva forme populare privind manichiura in zilele curente, trenduri ce se pot desigur schimba in sezonul urmator.

  • Unghii patrate

Populare in anii apusi, populare si astazi, unghiile patrate sunt o alegere pe care poti miza oricand. Daca ai degete late spre varf respectiv o forma dreapta sau usor arcuita in zona cuticulelor atunci esti posesoarea unor unghii patrate si e ideal sa te orientezi dupa o manichiura potrivita.

  • Unghii ovale

Este numita forma ideala, datorita faptului ca permite o adaptare totala, indiferent spre ce lungime a constructiilor cu gel tinzi. Caracteristicile acestor unghii sunt cuticula in forma ovala, precum si varful liber. Poti avea in vedere o astfel de manichiura pentru ca este clasica, deci potrivita oricand.

  • Unghii trapezoidale

Desi usor mai dificil de realizat, unghiile sub aceasta forma sunt deosebite prin estetica. Sunt cele care au o forma usor arcuita a cuticulei, cu un varf mai lat comparativ cu baza. Poti avea in vedere o manichiura cu forma ovala sau migdalata daca ai unghii trapezoidale, pentru a asigura aspectul ingrijit si deosebit a acesteia.

  • Unghii stiletto

Putem spune despre aceasta ca este usor neobisnuita, chiar extravaganta, insa sunt persoane care o aleg cu anumite ocazii. Modelul tip balerina de altfel este la fel de popular cand vine vorba despre astfel de optiuni.

Daca nu stii ce ti se potriveste, poti cere sfatul tehnicianului care te va ajuta sa iei decizia cea mai buna.

mena