MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Rochii de mireasa speciale intr-o prezentare unica

De curand am fost tentata sa ma uit pe internet dupa diferite rochii de mireasa. A fost un gand caruia i-am dat viata serile trecute. De fapt imi era dor sa ma mai uit la o prezentare de rochii de mireasa. Cum in ultima perioada am fost prea ocupata ca sa ajung la astfel de evenimente de prezentare, m-am hotarat sa vad cateva interesante pe internet.

Stiam ca daca voi reusi sa fac lucrul acesta ma voi relaxa si voi avea o perspectiva  asupra activitatilor noi pe care vreau sa le intreprind. Nu-mi imaginam ca acest tip de activitate, precum privitul poate fi atat de relaxant si cu atat mai mult te paote face sa fii si creativa.

Nu stiu daca si in cazul vostru se aplica astfel de lucruri, dar mie cu siguranta mi-au dat un imbold pentru a-mi crea cateva micute machete care sa ma ajute si bineinteles poate chiar sa ma ajute sa-mi dezvolt capacitatea mea de a creea. Pana una alta nu-i chiar atat de rau sa ai de unde te inspira.

Si pentru ca am auzit pe ici pe colo ca unii spuneau ca a te inspira inseamna sa furi, eu spun ca nu este intocmai adevarat. De fapt a te inspira nu inseamna a copia in detaliu acel lucru din care te inspiri, ci sa dai propriilor idei o alta forma cu un mic accent a ceea ce ai vizualizat.

Pana la urma a te inspira este cu totul si cu totul altceva si mai mult decat atat, daca ajungi sa realizezi lucrul pe care ti-l doresti intr-un stil si mod unic. Si pentru ca imi doresc sa ai si tu parte de inspiratie am sa las aici unul din clipurile care m-au inspirat si pe mine.

Ce parere ai cu privire la acest clip? Te inspira sau te relaxeaza intr-un fel?

mena