MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Obiectele handmade si depozitarea lor

Dintotdeauna am apreciat oamenii care au multa imaginatie, care isi pun ideile in practica si care creaza atatea lucruri interesante. De aceea, mereu mi-a placut sa merg la fel si fel de targuri, expozitii, unde am admirat obiecte lucrate manual, de la cercei handmade la obiecte mult mai complexe, de o frumusete parca iesita din comun. Si de fiecare data imi cumparam cate ceva, pentru ca nu vroiam sa plec fara o amintire de la oamenii frumosi si talentati care mi-au incantat de fiecare data privirea.

Recunosc ca am o mica colectie acasa de obiecte felurite si bratari, dar chiar imi doresc sa dezvolt aceasta colectie si de fiecare data imi achizitionez cate un obiect, asta de oriunde merg, pentru ca am calatorit prin tara si sunt atatea locuri frumoase si atatia oameni talentati si deosebiti. Din pacate, nu toti vor sa isi expuna talentul si aici fac referire la cei care doar fac din pasiune, deci care nu isi expun lucrarile in cadrul unui eveniment, targ sau expozitie, din care sa castige niste bani. Am stat de vorba cu multi pasionati de arta, care din placere fac ceea ce fac si nu doresc sa aiba un castig, fiind multumiti doar sa fie cunoscuti local sau in satul din care provin.

 

stocare depozitare

Unde isi depoziteaza acesti oameni creatiile? Exista, in cazul in care nu stiati, firme care se ocupa cu depozitare de lucruri, obiecte personale, deci firme de depozitare mobila, mai exact. Ce se intampla in cadrul unei astfel de firme? Dintre serviciile care iti sunt puse la dispozitie, tu alegi ce ti se potriveste. Spre exemplu, alegi optiunea de depozitare mobila, ceea ce fac si unii pasionati de arta. Un bun prieten de al meu care face bratari si-a ales sa isi depoziteze lucrurile intr-un mic depozit, undeva in Bucuresti, intr-un spatiu nu foarte mare. Si este foarte multumit. Practic, si-a inchiriat o boxa si isi tine acolo bratarile pe care le-a lucrat in timp, fara sa isi mai faca probleme de spatiul restrans din locuinta. Si pentru ca si castiga bani din pasiunea sa, eu am fost primul sau cumparator, astfel ca acasa am in jur de 20-30 bratari handmade, fiecare cu o poveste a sa.

Pentru ca sunt putini cei care au auzit de un profil de firma care se ocupa cu inchiere de spatii pentru depozitarea diverselor lucruri, va spun ca puteti avea incredere in astfel de firme, fara sa va faceti probleme in niciun sens. Si nu sunt dedicate doar pentru stocarea temporara a obiectelor voastre handmade, fiind destinate depozitarii si actelor, ca evidenta contabila a unei firme, de exemplu. Recomandarea mea, in acest sens, este sa apelati cu incredere la aceste firme de profil care se ocupa cu depozitare mobila.

mena