MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cauti piese pentru pompele hidraulice? Intra pe conagro-parts.ro

Cauti piese pentru pompele hidraulice? Intra pe conagro-parts.ro

Daca ai o afacere cu utilaje de constructie sau pur si simplu detii o astfel de masinarie, sigur te-ai confruntat cel putin o data cu situatia in care nu ai reusit sa gasesti piesa cheie pentru utilajul tau. Unele piese pot fi destul de greu de gasit, mai ales daca marca utilajului tau nu este una foarte cautata in tara.

Pe conagro-parts.ro gasesti piesele necesare pentru utilajul tau. Nu ai gasit ce voiai pe site-ul lor? Fa o cerere de oferta! Daca te afli in situatia in care nu ai reusit sa gasesti ce cautai, ei vin in ajutorul tau. Poti face o cerere de oferta in care sa precizezi datele tale de contact, piesa pe care o cauti si marca, iar ei vor face tot posibilul sa iti furnizeze produsul cautat.

Ce sunt pompele hidraulice si cum functioneaza?

Aceste pompe se folosesc la foarte multe utilaje pentru a transforma energia mecanica in energie hidraulica. Aceasta pompa da puterea necesara pentru a putea depasi presiunea exercitata impotriva ei. Ce inseamna asta? Gandeste-te la utilajele cu basculante. Pompa hidraulica are rolul de a produce atat de multa putere incat sa poata ridica basculanta respectiva, care de obice are si o anumita incarcatura. Fara pompa hidraulica, nu s-ar putea exercita nici o forta asupra basculantei respective.

Aceste pompe hidraulice sunt foarte importante in functionarea buna a utilajelor, fiind componente esentiale. In momentul in care o piesa se defecteaza, utilajul tau se va opri din productie. In cazul celor care au afaceri ce se bazeaza pe o functionare continua a utilajelor, stiu exact cum le este afectata productia in cazul unei defectiuni. De aceea, este ideal sa gasesti piesele necesare care trebuie inlocuite, intr-un timp cat mai scurt. Este important ca atunci cand cumperi utilajele, sa te asiguri ca marca este una comuna la nivel de tara, pentru ca asa vei avea garantia, ca in cazul unei defectiuni, vei gasi piesele necesare foarte repede. Vezi aici piese pompe hidraulice daca te afli in situatia in care nu reusesti sa gasesti nicaieri ce cauti.

Tipuri de pompe hidraulice

  • Pompe cu piston
  • Pompe rotative
  • Pompe cu membrana
  • Pompe cu rotor

La ce sunt folosite aceste pompe hidraulice?

De obicei, aceste pompe sunt folosite acolo unde este necesara o putere foarte mare de exercitare. Sunt intalnite la utilajele agricole, diferitele tipuri de utilaje de constructie, in procesele de fabricatie si vehicule utilitare.

Cum sa intretii aceste pompe hidraulice?

Ca în cazul oricărui alt utilaj, trebuie să te asiguri periodic că totul este în regulă, să nu fie piesele uzate sau deteriorate. De asemenea, trebuie facut schimbul de uleiul hidraulic conform specificatiilor utilajului. Important este sa apelezi la un specialist mecanic care stie exact ce sa inspecteze si ce sa faca. Cei de la Conagro Parts te pot ajuta si cu reparatia pieselor pompelor hidraulice, dar nu numai. Ei detin un service unde se pot ocupa de defectiunile utilajelor tale.

Cum iti dai seama daca ceva s-a defectat la aceste pompe? In primul rand, o sa vezi o presiune scazuta si nu mai este exercitata aceeasi forta ca inainte. In al doilea rand, o sa se produca un zgomot mult mai mare decat ar trebui si o sa observi ca exista scurgeri de ulei.

Apeleaza la conagro-parts.ro si gaseste toate piesele necesare utilajelor tale.

Contact:

0772 283 543 / 0740 932 481

piese.conagro@gmail.com

office.conagro@gmail.com

mena