MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Brose pernuta handmade din material textil, cu pisica, melc, catel, casuta, pasare si copac inflorit

Aseara mi-am bagat nasul prin cutia cu materiale  si am descoperit inghesuite intr-un colt multi catei colorati, melci cu picatele, pisici albastre cu dungulite portocalii, pasari albastre,  copaci cu roade si casute frumoase.

M-am jucat un pic cu foarfeca,  masina de cusut si acul si au iesit aceste brose unicat, de care sunt tare mandra. Vesele si colorate, numai bune pentru a aduce zambetul pe buze in zilele mohorate si friguroase de iarna. Si, potrivite pentru ciorapeii Mosului Craciun sau Nicolae.

ACEAT PRODUS ESTE VANDUT

bijuterii handmade
7 lei / bucata

S-a dovedit ca motanul meu este foarte credincios, a stat cu ochii pe animalute pana am terminat sedinta foto si, drept sa spun, niciu nu stiu ce ma faceam fara ajutorul lui  😀 ( intre noi fie vorba, am o banuiala ca facea plaja sub lampa care trebuia sa-mi lumineze brosele dar… cine poate sti ce e cu adevarat in mintea unui motan ?!? )

Iata si dovada:

animale de casa devotate

 

pisici animale domestice

 

Brosele cu animalute sunt de vanzare, costa 7 lei bucata. Daca v-au placut si doriti sa faceti comanda va rog sa cititi Politica magazinului. Pentru comenzi imi puteti trimite mail la adresa comenzi.mena@yahoo.com

Pisica nu este de vanzare. Este proprietate personala si are aspiratii de fotomodel.

 

mena