MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Barele longitudinale pentru masina – utilitate si beneficii

Barele longitudinale pentru masina – utilitate si beneficii

Cauti sa aduci imbunatatiri masinii tale? Vrei sa te bucuri de mai mult spatiu? Esti pasionat de sporturi si cauti solutii pentru a putea transporta, cu masina, echipamentele voluminoase, precum schiurile, placile de snowboard, bicicleta? Atunci trebuie sa iti dotezi masina cu bare transversale sau longitudinale. Cu ajutorul acestora vei putea transporta aproape orice iti doresti, fara sa ocupi spatiu in interioul masinii.

Nu stii unde sa gasesti bara longitudinala pentru masina ta? Pe Bare Transport gasesti tot ce ai nevoie pentru a optimiza spatiul din masina ta si pentru a te bucura de drumetii de neuitat.

De ce beneficii te poti bucura cu aceste bare longitudinale?

In primul rand, cu ajutorul acestora poti sa optimizezi spatiul din masina ta. Pe ele s epot monta cutiile de portbagaj, de diferite dimensiuni și lungimi ce o să crească semnificativ capacitatea de depozitare a mașinii tale. Vrei să pleci în vacante cu familia sau prietenii si aveti multe bagaje? Nu-ti face griji, daca inainte te rugai de ei sa mai lase un bagaj acasa, acum o sa le poti spune sa mai adauge unul pentru ca este loc destul.

In al doilea rand, pasionatii de sporturi, cu aceste bare longitudinale, acum pot sa se bucure de un transport mult mai usor a echipamentelor. Vrei sa schimbi putin peisajul si sa te plimbi cu bicicleta in zone in care nu ai mai fost? Echipeaza-ti masina cu barelele longitudinale de pe Bare Transport, ataseaza bicicleta de ele si porneste in explorarea minunatelor peisaje. Iti doresti de mult sa poti merge la schi si sa ai propriul tau echipament? Acum, cu aceste bare, poti transporta snowboard-urile si schiurile intregii familii.

De asemenea, aceste bare sunt potrivite si pentru transportul de materiale de constructie. Ai nevoie sa transporti obiecte de constructie lungi, cum ar fi tevi sau scanduri? Economiseste banii pe care i-ai fi dat pe curier, și ajută-te de barele longitudinale ca sa le poti transporta cu propria masina.

Te poti bucura de versatilitate. Poti transporta numeroase lucruri cu ajutorul lor, fara sa incomodezi pasagerii din masina. Barele longitudinale sunt folosite si pentru corturile de acoperiș. Vrei să pleci cu cei dragi în expediție, în zona montană? Instalează-ți cortul pe plafonul masinii si bucura-te de experente unice pe care nu le-ai mai experimentat inainte. Cu ajutorul acestor bare o sa poti sa iei cu tine orice tip de echipament doresti, fara sa reduci spatiul interior al masinii si fara sa iti faci traseul mai inconfortabil.

Distributia greutatii este uniforma cu ajutorul acestor bare longitudinale, ceea ce ajuta la o stabilitate buna a masinii.

In functie de modelul pe care il alegi, cu ajutorul lor, poti da un aer mai elegant masinii tale. O sa observi ca aceste bare schimba putin aspectul masinii tale. Sunt facut din aluminiu si le gasesti in mai multe modele si culori.

mena