MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Avantajele unui masaj erotic

Avantajele unui masaj erotic

Cand vorbim despre servicii de masaj erotic toata lumea se gandeste la ceva legat de sex dar in realitate nu se intampla nimic de genul acesta in saloanele de masaj erotic profesioniste.

Totul este legat de relaxare, un ambient placut piperat de o masoza tanara si care cu siguranta e menita sa te incite si sa te te faca sa te simti bine in cele 40-50 de minute de masaj.

Sunt multi care apreciaza combinatile dulce-sarat atunci cand vorbim de mancare. La fel ca si in cazul combinatiei de mai sus, atunci cand creierul primeste semnale contradictorii este stimulat si rezultatul este unul fantastic.

Asadar daca vorbim despre avantajele unui masaj erotic cred ca putem enumera foarte rapid cateva dintre ele fara sa stam prea mult pe ganduri

Primul avantaj este cel al relaxarii beneficii pe care le poti avea si la un spa sau un serviciu de masaj noral doar ca aici va fi piperat cu senzatia de dorinta si excitare sexuala. De cate ori nu ati fost la un masaj si ati simtit ca veti adormii pe masa de masaj? Ei bine acest lucru nu se intampla in cadrul masajului erotic. E ceva acolo care te tine treaz in timp ce incerci sa te relazezi.

Al doilea avantaj este cel al confidentialitati, in general saloanele de acest gen asigura confidentialitate absoluta clientilor sai si puteti fi asigurati din toate punctele de vedere ca confidentialitatea voastra este asigurata.

Al treilea avantaj este de posibilitatea de a iti alege modelul. Ma uitam pe MasajClub.ro unde sunt numeroase modele iar tu poti face o programare si alege modelul care iti place.

In felul acesta glumele cu ai fost la masaj si a venit un chinez cu ochii mici care ti-a „indoit” toate oasele pica din start. Stie exact cum arata mediul ambiant, maseoza si ce se va intampla acolo.

Al patrulea avantaj este ca poti beneficia de aceste servicii si la hotel in cele mai multe din cazuri, astfel ca inca o data, ma intorc la punctul 2 de mai sus, cel legat de confidentialitate, care este inca o data asigurata prin aceste servicii.

Dincolo de aceste avantaje evidente mai sunt si alte beneficii pe care le poti comanda, cum ar fi servicii vip, extra time si multe altele.

Ma uitam de curand pe un site care spunea ca modul in care sunt facute programarile fac imposibila intalnirea cu un alt client, astfel incat confidentialitate sa iti fie asigurata si din acest punct de vedere. Acum stau si ma gandesc ca nu ar fi o asa mare problema sa te intalniesti cu un conoscut ca doar nu te poate judeca pentru ceea ce si el face. Si apropo de judecata sunt multe prejudecati legate de aceste servicii dar care nu sunt adevarate.

mena