MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Un alt tip de discutii

Astazi am avut parte de o discutie serioasa cu bunica mea. Nu am crezut niciodata ca ea va aduce in discutie un asemenea subiect, cel putin nu acum. Dar uite ca, bunica mea nu se opreste din a ma surprinde de fiecare data cand ne intalnim. Spre deosebire de data trecuta cand ma tot certa ca nu stiu sa gatesc pe gustul ei, de aceasta data a vrut sa vorbim despre anumite joburi.

Mai exact bunica a vrut sa discutam de acele joburi diferite oferite de diverse studiouri de videochat Bucuresti. Se pare ca bunica mea este o persoana foarte informata sau cel putin ii place sa se documenteze despre orice lucru nou pe care il intalneste. Ea dorea sa stie de ce majoritatea domnisoarelor sunt atrase de aceste joburi decat sa isi aleaga ceva mult mai original.

I-am spus bunicii ca nu sunt in masura sa fac o analiza a ceea ce inseamna si reprezinta acest job, deoarece nu reprezinta un subiect de interes pentru mine. Probabil ca daca as fi avut in acel moment rabdarea necesara pentru a-i spune bunicii tot ce inseamna acel job, nu ma mai intreba cu o alta ocazie. Dar eu, din prostia mea, de a scapa cat mai repede de explicatii i-am spus ca nu stiu, ca nu ma intereseaza si ca nu am starea necesara sa vorbesc despre asta. In definitiv, cred ca bunica nu o sa ma mai intrebe niciodata nimic.

Ea stie, de fapt, ca daca este vreun subiect care sa ma deranjeze nu am sa-l dezbat, cu atat mai mult sa discut despre el. I-am spus ca am ajuns pe la ea pe acasa pentru ca imi doream foarte mult sa ma invete sa-mi tricotez o vesta pentru aceasta primavara. Cum nu prea am foarte mult timp la dispozitie incerc sa ma bucur chiar si de acele putine momente libere, pe care le am.

Astfel ca astazi bunica s-a trezit cu mine pe cap, deoarece imi doresc acea vesta si mai mult decat atat imi doresc sa imi realizez singura articole vestimentare indiferent ca sunt crosetate, tricotate sau cusute cu ajutorul unei masini de cusut. Si sincer abia asteptam sa am aceste clipe libere destinate pentru acest tip de studiu.

mena