MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Un alt domeniu pe care sa-l pot dezvolta

Incep sa cred ca nu ma mai pot lasa de lucrurile mele handmade. Cu fiecare zi care trece ma tot gandesc oare cum ar fi sa imi dezvolt fiecare ramura pe care activez acum. In mare parte imi place sa fac lucrurile ca la carte, cu bun gust, precizie si in cel mai rapid mod. Stiu ca de foarte multe ori munca pe care o depun eu pentru astfel de produse nu se prea ia in calcul si poate ca nu o valorific suficient de mult la adevarata ei valoare.

Sau poate ca uneori exagerez in loc sa ma concentrez pe ceea ce pot face cel mai bine. Cu alte cuvinte am ajuns in momentul in care as putea sa-mi stabilesc urmatorul traseu fara sa-mi fac prea multe griji. Pe de alta parte a inceput sa-mi faca placere si cea mai noua pasiune, in sensul ca am inceput sa ma documentez mult mai mult cu privire la aceasta, mai ales daca ne gandim ca domeniul – design interior – necesita multa imaginatie si in acelasi timp indemanare.

Si da, asa cum am spus si mai devreme m-am apucat de amenajari interioare si bineinteles am facut primul pas si anume acela de a studia. Nu te poti apuca de ceva ce necesita foarte multa creativitate daca nu studiezi putin problema, cred ca acest lucru il stie deja toata lumea si nu mai este nevoie sa mai confirm si eu acelasi lucru. Sincera sa fiu nu stiu ce a fost in capul meu de am vrut sa invat cate ceva despre acest lucru, ca mai apoi sa-mi conturez propriile idei pe care le pot pune in practica.

Am tot spus in nenumarate randuri ca am nevoie de cat mai multe activitati, deoarece simt ca trece timpul pe langa mine, iar eu nu fac nimic altceva decat sa ma plictisesc si in acelasi timp ma chinui sa gasesc ceva pentru gusturile mele. Asa ca m-am apucat de cautat diverse poze care sa-mi starneasca a mea capacitate de a creea. Nu e tocmai atat de usor pe cat pare sa vrei sa faci ceva, de fapt sa indraznesti in sfarsit sa faci ceva si sa intelegi intr-un anumit moment ca lucrurile nu sunt chiar asa cum tu le-ai gandit.

design-interior

De aceea m-am decis ca urmatoarea perioada sa ma ocup putin mai mult de partea asta de design interior, care pana acum m-a facut sa ma trezesc la realitate si sa percep cu adevarat multiplele posibilitati din viata mea. Hai ca pana la urma nu este totul chiar atat de complicat cum mi se parea la inceput cand doar imi schitam ideile.

Si pentru ca imi plac schimbarile pe care tocmai le-am adoptat nici ca as mai vrea sa ma mai intorc la vechile mele treburi, acum sunt sigura ca sunt pe drumul cel bun, indiferent de cine ce spune. Pe de alta parte ma gandesc la faptul ca in curand munca mea va da rezultatele pe care mi le doresc. Cu putin efort si pasiune totul devine posibil.

mena