MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Sanrotex iti pune la dispozitie vata medicala si alte consumabile medicale

Sanrotex iti pune la dispozitie vata medicala si alte consumabile medicale

Diversele unitati medicale, clinici, saloane si nu numai, mizeaza pe Sanrotex Medical in ceea ce priveste necesarul de consumabile medicale. Au nevoie de un furnizor de incredere, care sa raspunda rapid solicitarilor si sa aiba mereu stoc disponibil de produse. Ei bine, Sanrotex indeplineste toate aceste cerinte.

Oricine are nevoie de vata medicala. Este unul din produsele cu intrebuintare diversa. Orice consumator casnic foloseste la un moment dat vata. Aceasta este intr-adevar in principal utilizata in domeniul medical – in spitale, clinici, cabinete. Absoarbe lichidele, nu are miros, astfel incat in unele cazuri este indicat a fi folosita si in scopuri de igiena personala.

Sanrotex are stoc imediat disponibil de vata medicala hidrofila

In pagina oficiala, Sanrotex.ro, poate fi imediat accesat stocul de vata medicala hidrofila. O vata de calitate premium, cu mare putere de absorbtie a lichidelor. Detaliile despre produs sunt de asemenea mentionate in pagina.

Pentru a comanda este necesar sa fie selectat gramajul pachetului – fie de 100g, fie de 200g – si cantitatea. Cei care au nevoie de o cantitate mare, pot cere o oferta de pret personalizata, inaintand aceasta cerere tot din pagina oficiala.

La Sanrotex gasim si de fasa din tifon produse in Romania

Din ratiuni practice, cei care comanda de la Sanrotex se vor bucura sa descopere un stoc variat de produse. Printre produsele autohtone se numara compresele si fasa din tifon. Asta inseamna un dublu avantaj, posibilitatea de a comanda oricand, cu disponibilitate de stoc fara probleme. De asemenea, un alt avantaj este cel al pretului, mai convenabil, avand in vedere ca acestea sunt produse in cadrul grupului si sunt exclusi intermediarii.

Tot Sanrotex este si importator direct de seringi.

Consumabile medicale pentru diverse tipuri de cabinete medicale

Una dintre cerintele absolute in ceea ce priveste un act medical este ca acesta sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta si igiena. Consumabilele medicale au si ele un rol si pot face diferenta in privinta calitatii prestarii serviciului medical. Vorbim totodata de nevoia de cantitate, de stoc constant reintregit.

Pentru diversele ramuri medicale Sanrotex dispune de stoc de consumabile medicale: pentru cabinete de oftalmologie, ginecologie, cele de stomatologie si nu numai. In varietatea lor, sunt disponibile aici chiar si unele dintre cele mai uzuale produse precum vata medicala hidrofila, plasturii, compresele sau tifonul.

Consilierea, parte din experienta voastra aici

Indiferent ca vorbim de cei interesati sa gaseasca un pret mai bun pentru acele produse pe care sa le includa in trusa de prim ajutor, fie ca vorbim de cei care fac aprovizionari constante pentru diverse cabinete medicale, Sanrotex este o solutie pentru toti.

In functie de cantitatea dorita, de tipul de produse dorite, la nevoie poate fi solicitata consilierea. Cu suport telefonic oricand oferit, comenzile sunt poate mai usor de plasat.

Descoperim toate informatiile de interes si ofertele curente ale acestui furnizor din pagina oficiala Sanrotex.ro.

Contact:

0790 871 000‬

0371 669 339

online@sanrotex.ro

mena