MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Programări online la servicii de înfrumusețare prin Stailer

Programări online la servicii de înfrumusețare prin Stailer

Apelarea la un serviciu de înfrumusețare vine mai devreme sau mai târziu. Oricât de mult ai vrea să eviți acest lucru, la un moment dat ai nevoie de o tunsoare nouă, de pensat sau de un tratament pentru păr. Acestea nu pot fi făcute de acasă, iar dacă le faci de cele mai multe ori vei da greș.

Dacă timpul nu îți este prieten, poți face programări online la servicii de înfrumusețare prin Stailer

Platforma Stailer.ro este un serviciu de care te poți folosi oricând și oriunde. Site-ul dispune de liste în care vei găsi unele dintre cele mai bune saloane și stiliști din zona ta. Te poți programa online, nu vei plăti niciun cost și vei putea beneficia de confortul propriei case. Cu ajutorul acestui site nu mai este necesar să îți programezi timpul pentru a reuși să apelezi la servicii de înfrumusețare. Spre exemplu, dacă vrei să mergi la un alt salon, nu trebuie să te duci fizic acolo. Poți naviga pe site și să descoperi salonul și serviciile pe care le oferă.

Intră pe stailer.ro, selectează zona și serviciul de care ai nevoie. În doar câteva secunde îți vor fi afișate zeci de rezultate pentru a putea alege cel mai bun stilist sau salon. Orașele în care poți face programări sunt Cluj, Iași, Timișoara și Oradea. Ai posibilitatea de a căuta lista saloanelor unde te poti pensa, lista stiliștilor din zona ta sau lista cu saloanele de masaj.

Acum poți face programări online la servicii de înfrumusețare prin Stailer, de acasă, de la birou sau de la sala de fitness. Nu este necesar să te deplasezi la salon și nici să iei legătura telefonic. Notificarea privind programarea se va efectua printr-un mesaj text, la numărul de telefon specificat atunci când finalizezi programarea. Dacă aceasta se anulează, vei fi de asemenea notificat printr-un mesaj.

Descoperă stiliști din zona ta și navighează prin zecile de rezultate pentru a găsi ceva potrivit pentru tine!

Pe site-ul stailer.ro nu este neaparat să faci o programare imediată, ci poți reveni oricând pentru a găsi salonul ideal. În plus, dacă vrei să mergi la un salon și nu sunt locuri disponibile, poți reveni în următoarele zile. Este foarte posibil să se elibereze locuri, însă este de asemenea, greu să nu găsești un loc pentru serviciul de care ai nevoie.

Site-ul oferă informații tuturor clienților care vor să își facă o programare online. Există un mic ghid video care te îndrumă spre efectuarea unei programări, cât și o secțiune de întrebări frecvente și răspunsurile la acestea. Poți face oricând programări online la servicii de înfrumusețare prin Stailer sau îți poți înscrie afacerea pe site. Dacă ai alte nelămuriri sau întrebări pe care nu le găsești, accesează live chat-ul de pe site sau trimite o solicitare la support@stailer.ro. Platforma este ideală atât pentru clienți, cât și pentru stiliștii ce vor să fie mai vizibili online și să gestioneze mai simplu programările.

mena