MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Obiecte care sa-i inspire si pe altii

Ma tot bate gandul sa imi realizez anumite obiecte crosetate si de data asta nu ma refer doar la articole vestimenatre, ci la tot ce se poate croseta si sa-mi realizez propria brosura. Nu este doar un gand exclusivist, ci dimpotriva intr-un asemenea mod vreau sa-mi testez creativitatea. Probabil va ganditi chiar in acest moment ca am prea mult timp liber sau ca poate nu am ce face acasa, insa eu ma gandesc la cu totul altceva. Cum de obicei imi plac provocarile mi-am zis ca ar fi timpul sa dau frau liber unui vis de-al meu.

Ideea a pornit de la faptul ca fiecare obiect in parte crosetat are propria lui poveste, propria istorioara ce merita spusa. Mai ales ca eu pana acum 4 ani nici macar nu imi placea sa crosetez si nici sa adun amintiri legate de acesta ocupatie actuala. Bineinteles mi-am zis ca pot sa fac asta deoarece imi doresc foarte multe amintiri stranse in cutiuta mea de colectie.

Sa fiu sincera nu poti strange amintiri frumoase, doar daca stai cu gandul ca intr-o zi vei putea realiza ceva, insa daca deja incepi sa treci la fapte o sa-ti dai seama intr-o zi cat este de placut sa-ti vezi munca, incercarile si truda cu privire la anumite lucruri pe care tu le-ai facut. Stiu ca pare un lucru neobisnuit, dar imi face placere ori de cate ori am posibilitatea sa inspir oamenii din jur  prin ceea ce eu fac.

Inainte sa ma hotarasc sa realizez acest lucru, nici eu nu prea stiam ce am de facut si de ce imi doresc asta, dar dupa ce mi-am limpezit gandurile am stiut exact de ce vreau asta. Si pana la urma stiu exact unde vor ajunge toate acele obiecte crosetate, in special hainutele. Mi-am dat seama ca aveam nevoie doar de un impuls pentru a putea realiza anumite lucruri si cred ca in sfarsit am gasit si acel impuls.

mena