MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

O altfel de muzica, o altfel de traire

Imi amintesc faptul ca toata copilaria mea mi-am petrecut-o incercand sa invat cat mai multe lucruri. Si asa cum stiti si nu mai incape indoiala imi plac foarte mult lucrurile realizate manual. Iar asta mi-a placut din totdeauna nu de acum, ca a devenit un trend. De obicei ma uit cu un oarecare amuzament cand vine vorba despre acele lucruri realizate cu ajutorul unor masini specializate. Si pentru ca am ajuns la acest subiect, chiar mi-as dori sa dezbat putin un subiect cat se poate de apropiat.

De exemplu as vrea sa discutam putin despre muzica. Nu am inteles niciodata de ce unii oameni prefera acea muzica fabricata de calculator in locul celei originale realizata de instrumentele muzicale. Cum de altfel, nu am inteles cum de anumite persoane prefera DJ pentru nunta in locul unor formatii nunta Bucuresti, acele formatii care dispun de o larga varietate de instrumente si care fac sa sune muzica intr-un fel mult mai special. Trebuie sa recunosc faptul ca prea multe detalii despre muzica nu prea stiu, doar ca, prin prisma faptului ca sunt atrasa de tot ce este frumos imi cam dau seama cand vine vorba despre lucruri placute sau nu.

Intotdeauna am crezut ca cele mai bune lucruri sunt acelea create de mana omului fara sa intervina in acest proces fel si fel de masinarii. Pe de alta parte stiu ca in aceasta era a tehnologiei ce ne-a invadat fiecare ocupatie trebuie sa tinem pasul, doar ca la evenimente de marca mi-as dori ca lucrurile sa stea cu totul si cu totul diferit. Cel putin nu ar strica sa apelezi la trupe cover band Bucuresti pentru o nunta sau pentru evenimente ce necesita mai mult decat o bubuiala in boxe.

Poate ca eu sunt un pic mai sceptica in aceasta privinta sau poate ca inca mai traiesc in acele timpuri demult apause sau poate ca asa m-am obisnuit. Insa eu cred ca mult mai bine s-ar auzi vocile interpretilor la astfel de evenimente speciale, cum sunt nuntile sau crestinarea micutilor, decat un amarat de laptop care sa redea o anumita muzica.

Cel putin daca mi-as dori sa ascult muzica in acest fel as putea sa o ascult oricand imi doresc fara sa ma chinui in vreun fel, dar la o astfel de sarbatoare lucrurile trebuie sa stea cu totul si cu totul altfel. Si nu stiu daca imi dati dreptate sau nu, dar sunt anumite voci care iti trezesc anumite senzatii si sentimente pe care nu le-ai mai simtit de foarte mult timp sau de care tu habar nu aveai ca exista. Si sa fim seriosi notele muzicale ale instrumentelor se completeaza mult mai bine cu o voce live.

Iar cine nu a ascultat pana acum asa ceva chiar va rog sa o faceti. Va asigur ca dupa ce o sa ascultati o astfel de muzica o sa va schimbati complet parerea. Stiu ca poate in opinia voastra acest lucru poate suna foarte ciudat, dar nimic nu mai este ciudat cand veti putea compara si veti vedea ca eu am dreptate in aceasta privinta. Insa de curand am avut ocazia sa asist la o nunta la malul marii si acolo am auzit o muzica foarte frumoasa.

Si as putea spune foarte simplu ca am fost fermecata de acele formatii nunta Constanta si mai cu seama de interactiunea pe care au avut-o membrii formatiei cu participantii la nunta. Chiar mi-as dori ca la toate evenimentele unde particip muzica sa fie deosebita ca aceasta pe care eu am ascultat-o.

mena