MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Martisor aduce starea de bine la inceput de primavara

Martisor aduce starea de bine la inceput de primavara

Bucuria apare pe chipurile noastre ori de cate ori avem parte de o zi frumoasa si de oameni minunati care sa ne acompanieze in astfel de zile stralucite. Insa mai cu seama una dintre cele mai mari bucurii acum la inceput de primavara se refera la firescul martisor pe care fiecare dintre noi il primeste. Si cum sa nu fie bucurie cand martie este o luna dedicata tuturor femeilor, indiferent de varsta acestora.

Incepe frumos, chiar din prima zi a lunii, cu buchete mici de flori si bineinteles nenumaratele martisoare. Ba ca sunt realizate manual ori ca sunt adevarate ornamente, de toate ne bucuram la inceputul de sezon inmiresmat si imparfumat al primaverii. Altii considera martisorul mult mai special si ofera in dar brose, bratari si diferite tipuri de lantisoare. Bineinteles la capitolul martisoare mai putem adauga diferite statuete, papusele, pandantive si tot ce mai inseamna frumos si de bun gust.

Nu va lasati pacaliti toate sunt frumos asezate, ambulate,lustruite, iar la final asa cum va asteptati nu lipsesc nici fundele din cunoscutul snur in nuante de rosu si alb. Semnificatii sunt o multime pentru el, insa cea mai interesanta se revera la vestirea primaverii si indepartarea iernii. Iar daca in anii trecuti ne raportam la lucruri simple, in prezent ne asteptam sa primim fel si fel de daruri, care mai de care mai pompoase, sofisticate si de efect.

Cu toate astea insa ar trebui sa fim constienti si constiente ca cele mai reprezentative martisoare sunt cele realizate manual de fiecare in parte. Si bineinteles acestea port cu sine toate sentimentele noastre fata de persoana caruia i-l daruim. Un plus la toate acestea este faptul ca acum, in acest prezent minunat, te poti inspira la fiecare pas pentru a putea realiza diverse martisoare pentru familia si apropiatii tai.

Iar mediul online este un adevarat festin pentru cei care isi doresc sa-si realizeze singuri martisoarele. Asadar bucuria pentru astfel de momente ar trebui sa fie una sincera si unica, mai ales in aceasta lume pe repede inainte cand nu mai avem timp pentru nimic.

mena