MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Liepsnele – numarul 1 in centralele termice pe lemne din Romania

Nu mai este o noutate faptul ca centralele pe lemne au fost dintotdeauna si vor ramane cea mai des utilizata modalitate de a incalzi locuinta pe timpul sezonului rece. Acestea sunt tot mai cautate, datorita faptului ca folosesc un combustibil mult mai avantajos ca pret decat celelalte tipuri de centrale, pe baza de combustibil lichid sau gazos.

Lemnul a dat si va da intotdeauna un randament bun daca centralele intrebuintate sunt de calitate. De fapt, motivul pentru care acesta este ideal mai ales cand locuintele ce trebuie incalzite sunt de dimensiuni foarte mari il reprezinta faptul ca ofera rezultate garantate.

Principalii factori care recomanda ca sursa de caldura centralele Liepsnele, despre care poti afla mai multe de pe http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro, sunt multipli, insa in continuare sunt prezentati cei mai avantajosi:

  • Autonomia – centrala poate arde pentru o perioada de pana la 30 de ore numai cu o sarja de lemn sau de brichete de rumegus. In cazul celor pe carbune, timpul de ardere se extinde de la 3 la 5 zile fara intrerupere. Printre principalele trasaturi ce contribuie la prelungirea timpului de ardere al cazanului, care sunt exceptionale de altfel, sunt arderea solida fractionata realizata in cadrul principiului de lumanare si distributia de aer aflata in partea superioara a acestuia. In acest fel este realizat un sistem inovativ eco-compatibil.
  • Economia – de fiecare data cand este intrebuintata o astfel de centrala pentru a incalzi o locuinta mai mica sau mai mare, cu centrala Liepsnele potrivita, fie pe baza de lemne, fie de carbune, costurile vor scadea considerabil, comparativ cu cele ale centralelor pe gpl, gaz sau metan.
  • Rezistenta termica – de multe ori intampinam probleme atunci cand au loc intreruperi ale energiei electrice daca centrala nu este de cea mai buna calitate. Chiar daca temperatura apei din centrala Liepsnele depaseste 100 de grade Celsius atunci cand cazanul sufera o pana de energie, acest lucru nu ii va afecta in nici un fel functionarea. Acest lucru nu are loc tocmai pentru ca centralele au fost special create pentru a rezista fara ncici un fel de problema la socurile energetice de acest fel. Mai mult decat atat, toate sistemele de incalzire sunt testate si omologate de Autoritatea Germana TUV.

centrale-pe-lemne

Pentru orice model de centrala achizitionat, se ofera o garantie de 5 ani de zile, iar acest lucru nu se intampla in fiecare zi. De obicei companiile stabilesc o perioada mult mai mica de garantie, intocmai pentru ca sunt constienti de faptul ca acestea nu vor mai da randament dupa un anumit timp.

Insa acesta nu este si cazul centralelor Liepsnele, pentru ca acestea au fost concepute ca sa reziste cat mai mult si sa functioneze ireprosabil chiar pentru cativa zeci de ani daca sunt ingrijite in mod corespunzator.

Cei care au mai achizitionat centrale de pe centrale-lemne-liepsnele.ro au confirmat faptul ca acestea nu creeaza nici un fel de probleme si au o durata de viata prelungita chiar la peste 25 de ani. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al acestora, precum si despre alte date tehnice ce ar putea prezenta interes pentru posibilii cumparatori, reprezentanti Liepsnele sunt mereu disponibili in cadrul site-ului mentionat.

mena