MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Idei de cadouri handmade pentru zilele de 14 februarie, 1 și 8 martie

Idei de cadouri handmade pentru zilele de 14 februarie, 1 și 8 martie

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut, asta nu însemnă că doamnele și domnișoarele nu pot fi răsfățate în continuare. Cu atât mai mult cu cât ne apropiem cu pași foarte repezi de sărbătorile de primăvară, în speță sărbătorirea tuturor femeilor. Și pentru că foarte mulți dintre domni nu au câtuși de puțin o idee despre ce ar putea oferi doamnelor, în cele ce urmează vă vom prezenta câteva idei incitante care să vă ajute în viitorul apropiat. De altfel cel mai potrivit cadou ar fi acela realizat manual și care să aibă o utilitate mai aparte sau de ce nu să reziste pe o perioadă mult mai îndelungată de timp. Altfel spus dacă ne orientăm către darurile handmade veți putea opta pentru variantele următoare de cadouri:

  • piese sau articole vestimentare pentru doamne și domnișoare realizate cu ajutorul croșetei sau a andrelelor;
  • aranjamente florale care să dăinuiască un timp îndelungat;
  • sau de ce nu un produs dulce realizat printr-o metodă tradițională;

Indiferent că vorbim despre 1 martie, 8 martie, 14 februarie sau chiar Dragobete, femeile sunt atrase de tot ceea ce înseamnă daruri și cadouri. Până la urmă nu contează valoarea financiară a darului, ci mai exact de intenția de a dărui, dar și simplul fapt că-ți amintești de persoana iubită și în aceste zile speciale. În altă ordine de idei dacă te rezumi la a achiziționa drept dar un articol vestimentar te poți orienta către cele mai consacrate, dar și cele mai interesante produse, precum: berete, eșarfe, fulare, veste, rochițe croșetate, bluze croșetate sau ceva mai sofisticat și în același timp unicat cum sunt paltonașele realizate prin metoda tricotului sau cu ajutorul croșetei.

Și bineînțeles în funcție de ceea ce voi considerați că doamnele voastre ar purta vă puteți îndrepta către culori mai vii, culori mai calde sau de ce nu o combinație perfectă între culorile calde și reci . De asemenea pentru astfel de articole vestimentare puteți opta pentru un design ceva mai simplu sau pentru ceva mai pompos și mai sofisticat. Cât despre produsele dulci vă puteți îndrepta către turta dulce realizată tradițional, dar și către acele tipuri de torturi ceva mai pretențioase și care necesită și ceva mai multă îndemânare, dexteritate, dar și plăcerea de a creea produse dulci și foarte dulci.

Iar spre final am lăsat aranjamentele florale, căci indiferent de tipul de cadou pentru care a-ți optat, acesta trebuie să fie însoțit de cel puțin o floricică. Și asta pentru că nouă, femeilor, ne plac foarte mult să fim înconjurate de mici atenții florale, chiar dacă știm că buchetele de flori naturale sunt cele care se vor ofili primele. Însă pentru a putea evita acest incident, domnilor vă invit să achiziționați flori la ghiveci (asta în cazul în care doriți neapărat flori naturale) sau să apelați la florile și aranjamentele florale croșetate.

Iar această ultimă variantă este perfectă mai ales în cazul acelor doamne care nu au foarte mult timp la dispoziție și nu se pot ocupa în mod deosebit de plante. Astfel spus dacă până acum nu aveați în plan nicio idee despre ceea ce veți putea dărui, sper ca în urma acestui articol, gama de daruri și cadouri să fie ceva mai variată, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

mena