MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Diferite ornamente crosetate

Diferite ornamente crosetate

Sunt atat de multe moduri prin care poti sa-ti lasi amprenta pe diferite obiecte vestimentare, incat la un moment dat vei avea senzatia ca lucrul pe care il faci tu nu l-a mai facut nimeni. Bineinteles asta daca nu aducem in discutie diversi designeri vestimentari care isi fac aparitia in fiecare moment.

Poate ca acest lucru nu este decat o urma ca ceea ce pot face unii oameni faimosi, si pe care le poti face chiar tu acasa. Cu toate astea trebuie sa fii putin atenta la tipul de material pe care il folosesti si la modelele pe care vrei sa le realizezi in legatura cu ornamentele si aranjamentele dorite. Este foarte posibil ca aceste ornamente sa nu iti iasa din prima, de aceea ar fi de dorit atunci cand iti achizitionezi ceva material sa ai in vedere faptul ca vei avea parte si de ceva incercari.

Iar daca se intampla sa nu-ti iasa ornamentele din prima ai putea sa mai incerci si sa nu te lasi batuta din prima incercare. Mai ales pentru cele ce inca n-au avut experienta in ceea ce inseamna lucruri crosetate va fi putin mai greu sa realizeze diverse aranjamente si ornamente, chiar daca aceste vor fi aplicate pe alte produse vestimentare.

Si pentru inceput ati putea sa realizati lucruri simple, de genul florilor si de ce nu puteti sa apelati de fiecare data la tutoriale video si scheme care sa va faca intelegerea si deprinderea mult mai usoara, decat daca ati incerca sa faceti aceste lucruri singure. Si asa cum am spus si mai devreme nu trebuie sa va crispati daca pentru prima incercare mai si gresiti, cu timpul o sa observati ca veti reusi sa faceti lucruri mult mai complicate si mai complexe. Insa daca vrei cu adevarat sa realizezi ceva ai putea sa ai in vedere si urmatoarele ornamente.

mena