Imi e greu sa spun in cateva cuvinte cine sunt. Eu sunt Elena, mai pe scurt Mena (nepotica mea, cand era piticoata nu putea sa-mi spuna numele si…Mena am ramas). Sunt un om fericit, sunt recunoscatoare pentru viata frumoasa pe care o am, pentru ca in jurul meu sunt oameni minunati, pentru ca am un sot minunat, un super-motan rasfatat, pentru ca am implinit vise frumoase pana acum si…lista ar putea continua pentru ca sunt recunoscatoare pentru muuulte.

Printre alte pasiuni, e si “handmadereala”, imi place sa ma joc cu materiale, culori si forme. Si, este o mare bucurie cand din mainile mele iese ceva frumos, cand sunt apreciate posetutele pe care le fac.

Activitatea de handmade a inceput din dorinta de a recicla lucruri de mult uitate si fara prea mare valoare, poate doar sentimentala si din dorinta de a calatori, multe lucrusoare vechi s-au transformat in brose, posete, bentite de par, bijuterii sau perne decorative iar banii rezultati au fost folositi pentru a doua mare placere a mea, si anume dorinta de a descoperi locuri si oameni noi.

De aici au pornit si aricolele din categoria “ce-am vazut si mi-a placut”.

Sper sa va simtiti bine la mine in casuta si sa gasiti lucruri, ganduri si locuri care sa va faca zilele frumoase.

Va multumesc pentru vizita si va mai astept, cu mare drag.