MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cum sa fii practic la tine acasa?!

Intotdeauna mi-am dorit sa-mi fac acasa cat mai multe lucrusoare pe care sa le am la indemana. Insa este foarte adevarat ca m-am orientat mai mult catre acele lucruri simple, care pot fi refolosite si de ce nu le putem da cu totul si cu totul o alta infatisare fara sa ne afecteze ca provine dintr-un obiect vechi sau folosit deja. Dar pentru a va putea aduce in acea stare de a va dori sa creati in jurul vostru diverse lucruri importante si folositoare mai intai trebuie sa va raspundeti la urmatoarea intrebare:

Cat de practic pot fi in casa mea?

Si nu vorbim aici despre eficienta pe care o poti avea in timp ce faci curatenie sau de alte lucruri pe care in mod obisnuit oricum le faci. De fapt ma gandesc cum ar fi sa te folosesti de acele produse reciclabile si sa devii putin mai eficient si mai practic in propria casa. Cum poti face asta? Foarte simplu:

  • indentifica toate produsele vechi sau pe care nu le mai folosesti din casa ta;
  • gaseste idei pe care sa le aplici utilizand acele „obiecte nefolositoare”;
  • inspira-te din clipurile de pe internet;

De obicei prima regula pe care o aplici atunci cand nu intelegi ceva este sa cauti pe internet sau oriunde gasesti informatii utile. Sunt aproape sigura ca unii dintre voi fac aceleasi greseli pe care le fac si eu si de ce nu incapatanarea noastra nu prea mai are limite. Cu toate ca uneori acest lucru este interpretabil uneori e mult mai bine sa ai de unde sa te inspiri decat sa stai sa pierzi timpul in incercarea de a gasi ceva concret mai bine te inspiri de undeva. Si cum am spus si mai devreme internetul este plin de filmulete si clipuri care sa te inspire sa faci ceva concret, chiar daca tu ai ideile tale. Si pentru a va demonstra ca am dreptate in acest caz am sa las mai jos cateva filmulete pe care le puteti aplica si voi acasa.

mena